ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: La grande finale!

Διαβάστε την Κυριακή 10 Ιουλίου στο αθλητικό περιοδικό της «Καθημερινής»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά από ένα μήνα δράσης, το 15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Ιουλίου με το μεγάλο τελικό, ανάμεσα στη διοργανώτρια Γαλλία και την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι διοργανωτές διεκδικούν το τρίτο τους ευρωπαϊκό, μέσα στο εθνικό τους στάδιο, τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει τον πρώτο του τίτλο με την Εθνική.

Διαβάστε επίσης την Κυριακή (10/07):

Εθνική Κύπρου: Στο δρόμο που χάραξαν οι Ισλανδοί. Η πετυχημένη παρουσία της Ισλανδίας στο Euro 2016 φυσιολογικά δημιουργεί προσδοκίες αλλά και απαιτήσεις για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Europa League: Έχουν το πάνω χέρι Ομόνοια και ΑΕΚ. Μέσα από την ανάλυση των αντιπάλων, προκύπτει όπως η Μπεϊτάρ και η Κλίφτονβιλ δεν δείχνουν να είναι ικανές να αποκλείσουν το «τριφύλλι» και τους Λαρνακείς αντίστοιχα.

ΑΕΛ: Οι Κύπριοι του Πάμπου. Παρουσιάζουμε την δεκαπεντάδα των ντόπιων που απαρτίζουν το ρόστερ της νέας ΑΕΛ του Χριστοδούλου.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι προβλέψεις των μεταλλίων ένα μήνα πριν την τελετή έναρξης. Η Gracenote προβλέπει 9η θέση για τον Παύλο Κοντίδη, τρία μετάλλια για την Ελλάδα και πρωτιά για τις ΗΠΑ στον πίνακα.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η μεγάλη δοκιμασία της Βραζιλίας. Οι Ολυμπιακοί πλησιάζουν και μαζί με αυτούς διογκώνονται τα ήδη σοβαρά προβλήματα της χώρας.

Διεθνές: Η FIFA ανέλαβε την «αμαρτωλή» ομοσπονδία της Αργεντινής. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε καθεστώς επιτροπείας, με σκοπό τη διενέργεια εκλογών.

F1: Βρετανική κυριαρχία. Oι πιλότοι από το Ηνωμένο Βασίλειο κρατούν τα σκήπτρα της ταχύτητας.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Δυνατή εθνική και δυνατό πρωτάθλημα μπορούν να συνυπάρξουν

Χρίστος Ζαβός: Επικοινωνιακός «πόλεμος»

Γιώργος Λογίδης: Μπύρες, πίτσες και σουβλάκια είχαμε. Το θέαμα έλειψε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση