ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εθνική: Πρεμιέρα με… βουνό

Υπολογίζεται πως ο κόσμος που θα παρακολουθήσει το παιγνίδι να είναι κοντά στις 15.000

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απέναντι στην Εθνική ομάδα του Βελγίου τίθεται σήμερα (21.45) αντιμέτωπη η Εθνική Κύπρου. Ο αγώνας είναι ο πρώτος για την Εθνική μας στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018.

Η δυναμικότητα του αντιπάλου μέχρι πρότινος νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη της ΦΙΦΑ, είναι δεδομένη αλλά από την άλλη αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες μας, που με τη βοήθεια του κόσμου, καλούνται για την υπέρβαση.

Σύμφωνα μάλιστα με τη μέχρι τώρα διάθεση των εισιτηρίων το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί ενώπιον μαζικής συγκέντρωσης κόσμου Υπολογίζεται πως ο κόσμος που θα παρακολουθήσει το παιγνίδι να είναι κοντά στις 15.000. Το τι θέλει η Εθνική είναι   δεδομένο. Το τι μπορεί απέναντι σε αντίπαλο διαφορετικής κλάσης θα το δούμε στο γήπεδο.

Στην κλήση βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τάσος Κίσσας, Κωνσταντίνος Παναγή, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Γρηγόρης Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Μακρής, Νικόλας Εγγλεζου, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Νέστορας Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον όμιλο μας:

1η αγωνιστική, 6 Σεπτεμβρίου 2016
21:45 Κύπρος - Βέλγιο
21:45 Βοσνία Ερζεγοβίνη – Εσθονία
21:45 Γιβραλτάρ - Ελλάδα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση