ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση-Οθέλλος 2-1: Της βγήκε η ψυχή

Με γκολ στην παράταση η ομάδα της Αμμοχώστου πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τη διαδικασία της παράτασης χρειάστηκε η Ανόρθωση, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Οθέλλου μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η «Μεγάλη Κυρία» έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις αφού δεν κατάφερε να πάρει ούτε και απέναντι σε έναν αντίπαλο από μικρότερη κατηγορία τη νίκη στο ενεηντάλεπτο, παραμένοντας έτσι χωρίς την ουσία από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε κεφάλι στο σκορ στο 49ο λεπτό με γκολ του Καμπρέρα, δεν κατάφερε να πάρει μια άεντη πρόκριση αφού είδε τον Τζιαμά να την ισοφαρίζει στο 62ο, με το 1-1 να είναι και σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στην ημίωρη παράταση η Ανόρθωση παρουσιάστηκε απλά υποφερτή, ανακτώντας νωρίς το προβάδισμα και με τη συνδρομή της τύχης, όταν στο 3ο λεπτό ο Σάντος έκανε τη μπαλιά από αριστερά η οποία αλλοιώθηκε από τον Καστάνα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Τζιακουρή.

Η ομάδα του Γκουστάβο Μαντούκα έδειξε ανύμπορη να επανέλθει για δεύτερη φορά στον αγώνα, φροντίζοντας όμως να κερδίσει από νωρίς τις εντυπώσεις, αφού κοίταξε στα μάτια τον ποιοτικότερο αντίπαλό της. Το τελευταίο σφύριγμα μετά την παρέλευση 120 και πλέον αγωνιστικών λεπτών, βρήκε την Ανόρθωση  να παίρνει μια δύσκολη πρόκριση, η οποία θα τύχει αξιολόγησης και εξέτασης από τον Ρόνι Λέβι που σίγουρα πήρε αρκετές σημειώσεις.

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σάντος, Ερέρο (104' Πελέ), Νικολάου (67' Οικονομίδης), Σιβού, Κυριάκου (46' Αριστοτέλους), Ράγιος, Καμπρέρα, Γκονσάλβες, Βίκτορ

Οθέλλος: Τζιακουρής, Κ.Κυριάκου, Ερνάντες, Βασιλείου, Τζιαμάς, Ντε Μπρούνο, Κωνσταντίνου (56' Καστάνας), Γκριγκαλασβίλι, Σάββα, Κ.Κυριάκου, Θεμιστοκλέους

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση