ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εθνική Κύπρου: Άμεση ανάγκη για νίκη

Το πρώτο τρίποντο στην προκριματική φάση του Μουντιάλ θέλει η ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 κυνηγά σήμερα (ΓΣΠ 7μμ) η Εθνική Κύπρου στον τέταρτο της αγώνα για τον όγδοο όμιλο, ούσα το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στην ομάδα του Γιβραλτάρ.

«Σίγουρα θα είναι διαφορετικό το πλάνο από ότι στους προηγούμενους αγώνες. Πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο, να πιέσουμε περισσότερο για να μπορέσουμε να κλέψουμε πιο γρήγορα την μπάλα και επίσης, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας». Αυτά είπε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας Χριστάκης Χριστοφόρου. Διαφορετικού πλάνο σε διαφορετικό ματς. Σήμερα η Κύπρος είναι αυτή που θα πρέπει να επιτεθεί και να παίξει παιχνίδι επιβολής.

Η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή .
Τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύει ο 29χρόνος Aliyar Aghayev που είναι διεθνής από το 2013. Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Rza Mammadov και Zeynal Zeynalov και τέταρτος διαιτητής ο Orkhan Mammadov.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Βίνσεντ Λαμπάν, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Νικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης.

Το Βέλγιο και η Ελλάδα είναι οι δύο ομάδες που συνεχίζουν χωρίς απώλειες στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 στον οποίο συμμετέχει και η Κύπρος.Με εννέα βαθμούς σε τρεις αγώνες, οδηγούν την κούρσα, με τη Βοσνία να ακολουθεί με 6 βαθμούς.


Βαθμολογία
1. Βέλγιο 9 (13-0)
2. Ελλάδα 9 (8-1)
3. Βοσνία 6 (7-4)
4. Εσθονία 3 (4-7)
5. Κύπρος 0 (0-7)
6. Γιβραλτάρ 0 (1-14)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X