ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εθνικός-Ανόρθωση 2-1: Νίκη για τον ψυχωμένο Εθνικό

Ο Ράγιος μείωσε για την Ανόρθωση που έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την εξάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά τις ήττες από ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, ο Εθνικός Άχνας κατάφερε πέραν των εντυπώσεων να κερδίζει κα ιτυος βαθμούς απέναντι στην Ανόρθωση, επικρατώντας με σκορ 2-1. Άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Λιθουανού Ιβανάουσκας, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα πολλά λάθη στη μεσοαμυντική γραμμή της Ανόρθωσης για να πάρει μια σπουδαία νίκη.

Η «Μεγάλη Κυρία» παρουσιάστηκε ανύμπορη να διαχειριστεί την απουσία του Καμπρέρα, όντας υποτονική επιθετικά, με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κέρδισε πέναλτι και σκόραρε αμέσως μετά την είσοδο του Καλό. Ο κακός αγωνιστικός χώρος φάνηκε να επηρεάζει ποδοσφαιριστές κλειδιά για την ανάπτυξη των «κυανολεύκων» όπως τον Πελέ που απογοήτευσε, με τον Κυριάκου να κάνει ντεμπούτο στην ενδεκάδα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο Εθνικός ήταν η ομάδα που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 41ο λεπτό με σουτ του Ζελάγια, ενώ ο Πιντσέλι στο 73ο ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για να κάνει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ράγιος στο 80ο λεπτό όντας και αυτός εύστοχος από την άσπρη βούλα.

Το σημερινό αποτέλεσμα ανεβάζει τον Εθνικό στην ένατη θέση όπου ισοβαθμεί με την Καρμιώτισσα με 11 βαθμούς, κρατώντας την Ανόρθωση 5 βαθμούς μακριά από την εξάδα.

Εθνικός (Β. Ιβανάουσκας): Πρότσεκ, Κριστόφ, Πιντσέλι, Αράμπαλ, Κιπιάνι (77’ Ιλουρίτζε), Κυπριανού, Φιλίποφ, Γκριγκαλάβα,  Χατζηβασίλης (93’ Τσικάρσκι), Κατσαράβα (95' Αρέστη), Ζελάγια

Ανόρθωση (Ρ. Λέβι): Kόπριβετς, Γκιγιέρμε, Σιβού, Ερέρο, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Πελέ, Οικονομίδης (46’ Καλδερόν), Ράγιος, Κυριάκου (76’ Καλό), Γκονσάλβες

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X