ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καρμιώτισσα-Αναγέννηση 2-2: Ισοπαλία στη ματσάρα

Μια ανάσα από την πρώτη της νίκη έφτασε η Αναγέννηση, όμως δεν κατάφερε να την πάρει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά από έναν αγώνα με τέσσερα γκολ, μια αποβολή και δύο δοκάρια, Καρμιώτισσα και Αναγέννηση πήραν από έναν βαθμό ο οποίος σαφώς αφήνει πιο ικανοποιημένους τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Δερύνειας έφτασε μια ανάσα από την πρώτη νίκη της χρονιάς, ωστόσο είδε τον αντίπαλο να ισοφαρίζει δις και μάλιστα με παίκτη λιγότερο, μη μπορώντας να σημάνει την αντεπίθεση για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Φουρτάδο ήταν ο ποδοσφαιριστής που έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 38ο λεπτό, με τον Μανογιάν να αφήνει την ομάδα του με πάικτη λιγότερο στο 68ο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπόλιανετς έφερε το παιχνίδι στα ίσα με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να επιστρατεύει τον Ρίβας στο 75ο λεπτό και τον νεαρό επιθετικό να κάνει το 1-2, δύο λεπτά αργότερα με ατομική ενέργεια. Ο Πάσεκ ήταν ο ποδοσφαιριστής που ήρθε από τον πάγκο για την ομάδα του Λιάσου Λουκά για να κάνει το 2-2 στο 88ο λεπτό και να συνοδέψει το ντεμπούτο του με γκολ.

Καρμιώτισσα (Λ. Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Δημητρίου, Αρότσα, Σάλιακας, Μανογιάν, Αντάμοβιτς, Μπάρμπαρο (63' Όρντος), Μπόλιανετς, Πάντος (81' Σταύρου)

Αναγέννηση (Σ. Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Σωτηρίου, Ντιαλό, Φωτίου, Αναστασίου, Βλασσόπουλος, Νατσιόπουλος, Χριστοδούλου (36' Κολάνης/75' Ρίβας), Μπριτζίτο, Βέσλεμ, Φουρτάδο

Κίτρινες κάρτες: Ντραγκόγιεβιτς, Σταύρου/Σωτηρίου

Κόκκινη κάρτα: Μανογιάν (2η κίτρινη)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X