ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Νίκη που θα ανοίγει δρόμο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου σήμερα για την Ομόνοια στο ΓΣΠ, με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Παιχνίδι εξ’αντικειμένου σημαντικό, αλλά συνάμα και δύσκολο, λόγω της ποιότητας και των απαιτήσεων του αντιπάλου. Συνήθως αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Και η Ομόνοια θα προσπαθήσει να διαχειριστεί αυτές τις λεπτομέρειες κατά θετικό τρόπο για να εξέλθει νικήτρια, ει δυνατόν με ένα σκορ που θα αφήνει ακέραιες τις ελπίδες για την πρόκριση στην τετράδα.

Το… φεγγάρι δεν είναι καλό για την Ομόνοια που αναγκαστικά θα παρουσιαστεί χωρίς τον άτυχο Αρνασον, το Φλορέσκου έμεινε εκτός με κάκωση όπως και τον απουσιάζοντα εδώ και μέρες Κωνσταντινίδη. Επίσης ο Τουρέ, παρά το ότι είναι στη αποστολή, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί.

Η προσοχή όλων, εστιάζεται στην άμυνα για το ποιος θα παίξει δίπλα στον Βύντρα, με το Νασιμέντο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει αυτό το ρόλο. Πιθανή ενδεκάδα: Κρέσιτς στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Φιλιώτης, Βύντρα, Νασιμέντο, Σοιλέδης (Καρλίτος), στο κέντρο Κατελάρης, Μαργκάσα, Κλέιτον και τριάδα μπροστά οι Χριστοφή, στα δεξιά, Σιέρινταν στα αριστερά και Ντάρμπισαιαρ στην κορυφή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση