ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας-Καρμιώτισσα 3-0: Άνετος και ωραίος

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Λεμεσού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Επαγγελματική νίκη για τον Απόλλωνα που επικράτησε της Καρμιώτισσας με 3-0.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο αγώνας άρχισε αναγνωριστικά στα πρώτα του λεπτά. Ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορέσει να φτιάξει τις ευκαιρίες μπροστά στην εστία των νεοφώτιστων. Από την άλλη, η Καρμιώτισσα πρώτα πρόσεχε τα νώτα της και κοίταγε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Στο 14’, είχαμε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Άλεξ Ντα Σίλβα εκτέλεσε ένα φάουλ που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Ντραγκόγιεβιτς. Στη συνέχεια, ο αγώνας κυμάνθηκε σ’ένα πολύ μέτριο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν την διάθεση, αλλά όχι την ουσία στο παιχνίδι τους. Στο 31’, ο Απόλλωνας «απείλησε» με σιυτ του Πίεχ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 34’, το σουτ του Ντα Σίλβα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, η καρφωτή κεφαλιά του Σεμέδο βρήκε τον Ντραγκόγιεβιτς να αποκρούει ενστικτωδώς και στη συνέχεια ο Μάριο Σέρτζιο σούταρε ψηλά άουτ. Στο 44’, όμως, η υπεροχή του Απόλλωνα καρποφόρησε, όταν ο Πίεχ σκόραρε με κεφαλιά μετά την σέντρα του Σαρντινέρο σ’ ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Η Καρμιώτισσα «απάντησε» μ’ ένα σουτ του Όρντος που απέκρουσε ο Βάλε ασταθώς, ενώ στη συνέχεια ο Πάσεκ έστειλε την μπάλα άουτ. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ. Ήταν το 47’ όταν ο Πίεχ εκμεταλλεύτηκε την πάσα-δώρο από τον Μανογιάν και με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 2-0. Στη συνέχεια, ο Απόλλων είχε ένα καλό σουτ του Πίττα που έφυγε ψηλά άουτ. Στο 58’ ο Απόλλωνας πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν ο Ντα Σίλβα συνεργάστηκε άψογα με τον Μπεντόγια και με άπιαστο πλασέ πέτυχε το 11ο προσωπικό του γκολ στη φετινή σεζόν. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, όπως ήταν φυσιολογικό, με τον Απόλλωνα να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα. Ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού με Πίττα, Σεμέδο και Μπεντόγια για να διευρύνει το υπέρ του προβάδισμα. Ο Αργεντινός είχε και δοκάρι στο 82’ μετά την πάσα του Πίεχ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, και η πρώτη συμμετοχή του νεαρού Μάριου Ανδρέου, ο οποίος πέρασε στην θέση του Άλεξ Ντα Σίλβα.

Ο Απόλλωνας με αυτή του τη νίκη, ανεβαίνει στην δεύτερη θέση με 53 βαθμούς, περιμένοντας και το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ στη Λευκωσία.

Οι ενδεκάδες:

Απόλλωνας: Βάλε, Μάριο Σέρτζιο, Γκόμες (60' Βασιλείου), Πελαγίας, Ρομπέρζ, Σεμέδο, Μπεντόγια, Σαρντινέρο (58' Στυλιανού), Πίττας, Ντα Σίλβα (73' Ανδρέου), Πίεχ

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Χριστοφή, Αντάμοβιτς, Λοκόμπε, Πάσεκ, Σάλιακας (73' Ευγένιος Κυριάκου), Όρντος (62'' Πάντος), Μανογιάν (65' Ανδρέας Κυριάκου)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση