ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Στην Αρένα έχει ντέρμπι

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε προβλήματα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το υψηλότερο εμπόδιο στις φετινές εγχώριες διοργανώσεις καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί στο ΑΕΚ Αρένα τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα της Λάρνακας πραγματοποιεί μιαν αλάθητη πορεία, στηριζόμενη στην συμπαγή αμυντική της διάταξη, διατηρώντας ως επί το πλείστον τη φιλοσοφία και τον αγωνιστικό προσανατολισμό της τελευταίας διετίας. Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στο νεόκτιστο γήπεδο αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους των «κιτρινοπράσινων», με τις τελευταίες πληροφορίες να μην αποκλείουν ακόμα και sold out.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε προβλήματα, αφού ακόμα και ο Τέτε που αντιμετώπισε τραυματισμό στο χέρι, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Η μια θέση στα άκρα της επίθεσης θεωρείτια ουσιαστικά και το μοναδικό ερωτηματικό, με τον Ισπανό να δίνει μάχη με τον συμπατριώτη του Ακοράν για το ποίος θα πλαισιώσει τους Άλβες και Τρισκόφσκι στη γραμμή κρούσης.

Από εκεί και πέρα ο Μίνιο θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ, με τους Καταλά και Μόισοφ να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Γκαρίδο και Ορτίθ θα καλύψουν τα άκρα, ενώ στο κέντρο οι Λαμπάν, Λαρένα και Τομάς θα δώσουν τη μάχη στην νευραγλική γραμμή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση