ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καρμιώτισσα - ΑΕΚ 1-6: Ιβάν και στο κύπελλο

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι σημείωσε χατ-τρικ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ηγέτης και σκόρερ στο πρωτάθλημα, ηγέτης και σκόρερ και στο κύπελλο ο Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ με τη φανέλα των «κιτρινοπράσινων», στέλνοντάς τους παράλληλα στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Σκοπιανός επιθετικός σκόραρε για έκτο σερί παιχνίδι που πήρε φανέλα βασικού και έκτο σερί παιχνίδι που αγωνίζεται ως επιθετικός κορυφής, κάνοντας τη διαφορά ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και ΑΕΚ.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έδειξε ευθύς εξ αρχής ότι προσεγγίζει τον αγώνα με σοβαρότητα βάση της ενδεκάδας που παρέταξε και οι ποδοσφαιριστές του κινήθηκαν σε αυτό το πνεύμα, ανοίγοντας το σκορ στο 28ο λεπτό. Η ομάδα της Λάρνακας ήταν απόλυτη κυρίαρχος σε όλη την αναμέτρηση και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με το ευρύ 0-3 με τον Τρισκόφσκι να βρίσκει δίκτυα στο 39ο και 41ο λεπτό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν σαφώς χαμηλότερος με τους προπονητές των δύο ομάδων να μοιράζουν χρόνο συμμετοχής σε ρεζέρβες, ωστόσο τα γκολ δεν έλειψαν. Στο 81ο λεπτό ο Πάντος με προβολή νίκησε τον Γιωργαλλίδη μειώνοντας σε 1-3, ωστόσο πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Εγγλέζου κινήθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και επανέφερε τη διαφορά στα τρία γκολ κάνοντας το 1-4. Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Κύπριος ακραίος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε μεταβίβαση του Χαραλάμπους για να διαμορφώσει με πλασέ το 1-5 ενώ το χωρό των τερμάτων έκλεισε ο Τρουγιόλς με κεφαλιά στην επόμενη φάση.

Καρμιώτισσα (Λ. Λουκά): Καϊρίνος, Βοσκανιάν (67' Μενελάου), Ταραλίδης, Βαττής, Κυριάκου, Πάντος, Κυριάκου Α. (60' Πιερή), Χριστοφή, Μπαρμπάρο (46' Δημητρίου Τ.), Δημητρίου Κ., Σταύρου

ΑΕΚ (Ι. Ιδιακέθ): Γιωργαλλίδης, Τρουγιόλς, Καταλά (72' Χαραλάμπους), Λαρένα (56' Εγγλέζου), Μπόλιεβιτς, Ορτίθ, Γκαρίδο, Λαμπάν, Ακοράν, Μαλόκου, Τρισκόφσκι (56' Χαραλαμπίδης)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση