ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AEK: Παραγκωνισμένος «Μπίδης»

Oι πολύ καλές εμφανίσεις των Τέτε και Τρισκόφσκι κράτησαν στον πάγκο τον 35χρονο άσο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όταν η ΑΕΚ ανακοίνωνε το καλοκαίρι την απόκτηση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, οι φίλοι της ομάδας είδαν στα... πόδια του πολύπειρου Κύπριου διεθνή, μια μονάδα που θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο ηγέτη. Μετά από 25 αγωνιστικές, η θέση αυτή απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα με τον «Μπίδη» να μετρά μόλις πέντε συμμετοχές ως βασικός στο φετινό μαραθώνιο και άλλη μια... ντουζίνα ως αλλαγή.

Ο πρώην αρχηγός του ΑΠΟΕΛ ήταν ο πρώτος νεαποκτηθέντας που κατάφερε να μπει.. σφήνα στις παλιοσειρές στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και να διεκδικήσει αξίολογο χρόνο συμμετοχής, πλην βεβαίως του Μίνιο. Ωστόσο οι πολύ καλές εμφανίσεις των Τέτε και Τρισκόφσκι δεν έδωσαν αφορμή για αντικατάστασή τους, με τον Χαραλαμπίδη να κερδίσει φανέλα βασικού στα τέλη Νοεμβρίου, βοηθώντας την ομάδα του να επικρατήσει του Ερμή, ενώ σκόραρε και στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Δόξα.

Με την τελευταία εντεκαδάτη συμμετοχή να αποτελεί ο αγώνας κυπέλλου με την Καρμιώτισσα στις 11 Ιανουαρίου, εύλογα μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τον πολύπειρο ακραίο επιθετικό ως παραγκωνισμένο από τον Ιμανόλ Ιδιακέθ. Μια... ρομαντική προσέγγιση θα έλεγε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει ξανά η σειρά του, ωστόσο οι επιστροφές των Τέτε και Τομάς σε συνδυασμό με την προτίμηση του προπονητή σε σχήμα χωρίς ακραίους επιθετικούς (3-5-2), μάλλον δυσκολεύει τα δεδομένα για τον Κύπριο διεθνή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση