ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: «Φτερά» το προβάδισμα

Η ουσία είναι ότι για τέταρτη φορά λυγίζει στα τελευταία στάδια.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την αδυναμία της να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ έδειξε σε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας κρατούσε σφιχτά το τρίποντο μετά από 89 λεπτά παιχνιδιού στο χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ωστόσο όχι μόνο ισοφαρίστηκε, αλλά είδε και τον βαθμό της ισοπαλία να ξεγλιστρά.

Η εικόνα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται και θυμίζει έντονα άλλο έναν αγώνα στο «Τσίρειο», με αντίπαλο την ΑΕΛ, όπου και εκεί ισοφαρίστηκε στο φινάλε, ενώ σε χρόνους καθυστερήσεων ο Γιωργαλλίδης γλίτωσε τα χειρότερα.

Η ουσία είναι ότι μετά τα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και με Ομόνοια στην «Αρένα», οι «κιτρινοπράσινοι» για τέταρτη φορά σε αγώνα έξι βαθμών, λυγίζουν στα τελευταία στάδια. Είναι ένα φαινόμενο που προβληματίζει, ένα φαινόμενο που έχει στερήσει τουλάχιστον οκτώ βαθμούς και ένα φαινόμενο που κατά πάσα πιθανότητα θα αναγκάσει την ΑΕΚ να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της όσον αφορά το κεφάλαιο «τίτλος».

Πλέον ο χθεσινός αντίπαλος έχει ανεβεί εκ νέου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η πιθανότητα η διαφορά από την κορυφή να εκτοξευτεί στους εννιά βαθμούς.

Μάλιστα η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ θα αρχίσει να κοιτά και προς τα κάτω με την Ομόνοια να μειώνει τη διαφορά από την τρίτη προνομιούχα θέση στους πέντε βαθμούς και ενώ στα τουλάχιστον δύο επόμενα παιχνίδια, η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου της σκόρερ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X