ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Μόνο Πορτογαλία; Και Κύπρο

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Λυσσάξαμε με το ταξίδι. Θα πάει δεν θα πάει Πορτογαλία… αυτός ξέρει και ο ταξιδιωτικός του πράκτορας. Σε κάποια φάση θα φτιάξει βαλίτσες και θα την κάνει για Λισαβόνα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει αφού του έχουν κιόλας υποδείξει συγκεκριμένους παίκτες τους οποίους προφανώς θέλει να παρακολουθήσει από κοντά.

Ξέρεις τι έμαθα; Ότι ακόμη δεν έχει κλείσει ο Φιρμίνιο. Και ότι μάλιστα έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες, όπως η Νέα Σαλαμίνα ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν αληθεύει το γράφω έτσι προς ενημέρωση. Πάντως η αλήθεια να λέγεται ποτέ δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση συνεπώς δεν είναι υπόλογοι σε κανένα. Σου λέει, εμείς ποτέ δεν είπαμε τίποτα άμα είναι να μην γίνει του Πορτογάλου, εσείς από μόνοι σας κάνατε πανηγύρια. Θα δούμε…

Από κει και πέρα, εκτός της Οικουμένης, είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί και με Κύπριους. Πως θα γίνει η δουλειά; Πως θα φουλάρει η ομάδα άμα δεν έχει και επιλογές από τους γηγενείς; Άσε που είναι και το μυστικό μιας ομάδας εάν θέλει να είναι γεμάτη. Άμα δεν έχεις επιλογές από ντόπιους, πως θα γεμίσεις με 15 ξένους;

Τέλος πάντων. Θυμάσαι παλιά σου είχα γράψει για τον Χάρη Κυριάκου. Ο Πάμπος τον θέλει, παίζεται όμως η μεταγραφή του. Το να τον αποκτήσει δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο αφού ο Εθνικός παραπαίει ενώ και ο μάνατζερ του παίκτη είναι αυτός που συνεργάζεται με τον προπονητή. Πόσο δύσκολο είναι να τον πιάσει; Άμα τον θέλει, θα έρθει. Δεν είναι όμως σίγουρο, κράτα μια πισινή.

Από κει και πέρα, έγινε επίσης γνωστό εδώ και καιρό ότι η ομάδα θέλει και το νεαρό Παφίτη, Θωμά Ιωάννου. Αριστερό μπακ.. τούτη τη στιγμή λένε ότι ο 19χρονος είναι ότι καλύτερο διαθέτει το ποδόσφαιρο της επαρχίας του. Δύσκολη πάντως περίπτωση νοουμένου ότι η Πάφος δείχνει να μένει κατηγορία συνεπώς μάλλον θα θέλει την παραμονή του στην ομάδα. Εκτός και εάν πάρει οικονομικά ανταλλάγματα. Πάντως τον παρακολουθούν και άμα είναι να κτυπήσουν, θα κτυπήσουν. 

Μια ακόμη περίπτωση που φαίνεται να εξετάζεται από τους ιθύνοντες είναι αυτή του Κύπρου Χριστοφόρου. 22 χρονών πια φέτος έχει βγάλει μάτια με την ελαφρά ταξιαρχία αφού δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής φέτος!! Ξεκολώθηκε το παιδί αλλά χαλάλι του, αφού ο Χριστάκης Χριστοφόρου τον έχει καλέσει και στην εθνική ομάδα. Είναι μεν δεξί μπακ, ωστόσο αυτοί που γνωρίζουν έχουν να λένε ότι πρόκειται για πολυεργαλείο αφού μπορεί με άνεση να παίξει ακόμη και στη μεσαία γραμμή. Μαθαίνω ότι τον θέλουν πολύ. Άμα δηλαδή τα βρουν με τον πρόεδρο του Άρη, τότε μην αποκλείσεις να φορέσει την κίτρινη από χρόνου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση