ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Οφείλει να αντιδράσει

Ο Πάμπος Χριστοδούλου οφείλει να βελτιώσει πολλά μέχρι την μέρα του παιχνιδιού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ζητούμενο είναι η αντίδραση για την ΑΕΛ ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού οφείλουν να αντιδράσουν και να ανασυνταχθούν άμεσα μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, αφού ακολουθεί νέο παιχνίδι ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια και πάλι στην Λευκωσία.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου οφείλει να βελτιώσει πολλά μέχρι την μέρα του παιχνιδιού. Η εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν ήταν η ιδανική για την ομάδα της Λεμεσού και η ΑΕΛ  θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη, αλλά και πιο αποτελεσματική στο σαββατιάτικο ντέρμπι και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη μέχρι το τέλος και οι «γαλαζοκίτρινοι» οφείλουν να πιστέψουν στους εαυτούς τους, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, αφού τίποτα δεν χάθηκε ακόμα. Το ντέρμπι κόντρα στους «πράσινους» της Λευκωσίας είναι κρίσιμο από πολλές απόψεις και όλοι το γνωρίζουν αυτό στο στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων».

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό της ΑΕΛ δεν λείπουν και αυτή την εβδομάδα. Ο Ντόσα Τζούνιορ θα είναι ο σίγουρος απόντας από το  ντέρμπι του Σαββάτου, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Ρομό νιώθει καλύτερα, μετά την διάσειση που αντιμετώπισε μετά το ματς στο ΓΣΠ την Δευτέρα, ενώ ο Αλί Σαβανέ προστέθηκε στους αμφίβολους για το επόμενο παιχνίδι. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην χθεσινή προπόνηση και μένει να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Παρά τις πιθανές της απουσίες, όμως, η ΑΕΛ οφείλει να πάει στη Λευκωσία και να παλέψει για την νίκη. Ενδεχόμενη επιτυχία θα φέρει την ομάδα σε πλεονεκτικότερη θέση, όσον αφορά τους στόχους της στο πρωτάθλημα. Στο χέρι του Πάμπου Χριστοδούλου και των παικτών είναι να κάνουν την ολική επαναφορά…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X