ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ζητείται αντίδραση

Να αλλάξει την εικόνα των τελευταίων αγώνων θέλουν οι γαλαζοκίτρινοι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όταν παίρνεις μόνο ένα βαθμό από τους διαθέσιμους εννέα σε τρία ντέρμπι, τότε σίγουρα αυτός δεν είναι καλός απολογισμός.

Στην ΑΕΛ επικρατεί μεγάλη απογοήτευση για τις δύο συνεχόμενες ήττες μέσα σε λίγες μέρες στη Λευκωσία. Ο τρόπος που επιτεύχθηκαν αυτές, μάλιστα «πλήγωσαν» πάρα πολύ όλους όσους ασχολούνται με το οικοδόμημα της ομάδας σ’ όλα τα επίπεδα.

Η ομάδα της Λεμεσού κόντρα στην Ομόνοια έκανε ίσως την χειρότερη της φετινή εμφάνιση. Τα τραγικά αμυντικά λάθη στα γκολ του αντιπάλου στοίχησαν, αφού δεν υπήρχε η κατάλληλη συνοχή, οι κατάλληλες αλληλοκαλύψεις και αρκετή ενέργεια στον μεσοαμυντικό χώρο της ομάδας. Επίσης, μεσοεπιθετικά, η ομάδα δεν έδειξε σχεδόν τίποτα καθώς παίκτες-κλειδιά της ομάδας υστέρησαν και δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η ομάδα δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική. Απλά κατάφερε να μειώσει στο σκορ σε 4-1 με τον Σασί προς το τέλος του αγώνα.

Αυτό που μετρά τώρα για τα επόμενα παιχνίδια είναι η αντίδραση της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου. Περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν και η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος  κόντρα στον Ερμή.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται να βρει ποιο είναι το λάθος στην ομάδα του και να το διορθώσει άμεσα, καθώς τα πολύ δύσκολα έρχονται στη συνέχεια και περαιτέρω λάθη δεν συγχωρούνται. Η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους, από την άλλη, κάλεσε άπαντες να μείνουν ενωμένοι για το καλό της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τραυματιών Ρομό και Ντόσα Τζούνιορ ενόψει Ερμή. Σίγουρος απόντας για το επόμενο ματς θα είναι ο Μάρκο Αϊρόσα, λόγω τιμωρίας με κίτρινες κάρτες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση