ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Θα τα δώσουν όλα

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα την Δευτέρα στη Λευκωσία.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης από τον αγώνα της Πάφου κόντρα στην ΑΕΖ, όταν και είχαν κερδίσει με 0-3. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ακολούθησαν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η ομάδα στην 4η θέση, στην οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Στην ΑΕΛ, όμως, κοιτάζουν μπροστά και στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Το ερχόμενο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.  Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει στην 5η θέση η ομάδα με ενδεχόμενη νίκη της Ομόνοιας σήμερα.

Ο Διονύσης Διονυσίου θέλει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να βγάλουν στο γήπεδο πάθος και αποφασιστικότητα για θετικό αποτέλεσμα για να μείνει ο στόχος της Ευρώπης ζωντανός. Σίγουρος απόντας για τον Κύπριο τεχνικό είναι ο Ντόσα Τζούνιορ με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Μάρκο Σοάρες παραμένει αμφίβολος για το ματς της Δευτέρας. Ο μέσος από το Πράσινο Ακρωτήρι θα προσπαθήσει σήμερα να προπονηθεί κανονικά και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Διονυσίου. Ο Σοάρες είναι υπεραπαραίτητος στο πλάνο, γι’ αυτό και ο τεχνικός του θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να αποθεραπευτεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση