ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Δύσκολες ώρες για Τιμούρ

Σίγουρα τέσσερις μεταγραφές θα δώσουν κάποια λύση, αλλά δεν θα λύσουν το πρόβλημα

Η κατάσταση είναι τραγική, αλλά ανατρέψιμη για την Ανόρθωση, ωστόσο χρειάζονται σωστοί χειρισμοί από τους αρμόδιους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Είναι φανερό ότι η εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο είναι αποκλειστική ευθύνη του Τιμούρ Κετσπάγια. Όταν στις επιτυχίες δέχεται τις δάφνες, έτσι και στις αποτυχίες πρέπει να παίρνει την ευθύνη.

Και η ευθύνη στην προκειμένη είναι δική του σε μεγάλο βαθμό, διότι πολύ απλά αυτός έφερε στην Ανόρθωση αυτούς τους παίκτες και αυτός τους προπονεί.

Αν ήταν πέρσι, τότε θα είχε απόλυτο δίκαιο. Αλλά, επειδή αυτό που βλέπουμε είναι η δική του Ανόρθωση, τότε το αγωνιστικό κομμάτι είναι δική του ευθύνη. Εκτός κι αν δεν έκανε αυτός τον προγραμματισμό, κάτι που δεν ισχύει όμως.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απομακρυνθεί από την ομάδα. Σίγουρα, αν καθόταν άλλος στον πάγκο της «Κυρίας» τότε θα ήταν ήδη παρελθόν. Ή αν ο Τιμούρ ήταν αλλού, τότε θα συνέβαινε το ίδιο πάλι.

Είναι τέτοια η σχέση των δύο πλευρών όπου δεν θα συμβεί αυτό, διότι πολύ απλά πρόκειται για ένα προπονητή που αποδεδειγμένα απέδειξε ότι μπορεί να φέρει επιτυχίες.

Αυτή την στιγμή όμως περνά δύσκολες ώρες και θα πρέπει να βρει τον τρόπο να επαναφέρει την Ανόρθωση εκεί που την θέλει ο κόσμος του. Σίγουρα τέσσερις μεταγραφές θα δώσουν κάποια λύση, αλλά δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Και αυτό είναι ξεκάθαρο σε αυτούς που καταλάβουν δυο, τρία πράγματα από ποδόσφαιρο.

Οπόταν, ο Τιμούρ Κετσπάγια περνά δύσκολες ώρες, καθώς θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να βγάλει την ομάδα του από το αγωνιστικό αδιέξοδο που βρίσκεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

Γυμναστήριο άνοιξε παρά τα μέτρα - Περίπτερο σέρβιρε σε πελάτες

«Αυτό το γυμναστήριο είναι το Olympia στον Άγιο Αθανάσιο σε γειτονιά. Έχει πολλές μέρες που άνοιξε, ...»
Dmitiry  |  21:17

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Λεμεσός: Άνοιξε καφετέρια - Θαμώνες παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο

«Kανονικά θα έπρεπε να τους έδιναν από μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά στα πισινά! »
ΑΚΑ  |  08:23

«Ανοίγουν» οι αιθέρες από 1η Μαρτίου - Όλα όσα θα ισχύουν

«ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ...»
ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ  |  12:18

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση