ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Υπομονή και... λεφτά

Και η Ουτρέχτη στον χορό για Λαΐφη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το θολό διοικητικό τοπίο αφήνει σε μεγάλο βαθμό στο «σκοτάδι» τα υπόλοιπα θέματα στην Ανόρθωση, όμως δε σημαίνει πως αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις και στο μεταγραφικό κομμάτι.

Αυτό που κυριαρχεί είναι το κεφάλαιο Κωνσταντίνος Λαΐφης, με την Ανόρθωση να έχει ξεκαθαρίσει τις απαιτήσεις της και να περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο. Η Αούστρια Βιέννης έκανε επίσημη πρόταση, προς το παρών δεν υπήρξε συμφωνία, ενώ πληροφορίες θέλουν και την Ουτρέχτη να έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη. Η σχέση του Σταν Φαλξ με την ομάδα αυτή παίζει το ρόλο της, όμως για να έχει νόημα η κουβέντα πρέπει να χτυπήσουν επίσημα την πόρτα της Ανόρθωσης όπως έκαναν οι Αυστριακοί.

Σε σχέση με την περίπτωση του Κίττου, είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο τρόπος για να λυθεί η συνεργασία αφού είναι από τους παίκτες που βρήκαν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ο Μαισουράτζε ακόμα δεν έχει απαντήσει, ενώ βγαίνει από την Ανόρθωση πως πλέον δεν υπάρχει κάτι άλλο στην υπόθεση αυτή πέραν από το να αποφασίσει για το αν αποδέχεται την πρόταση που του έγινε.

Τέλος, σχετικά με δημοσιεύματα για τον Σονγκό που παίζει Αλμερία, δεν ενδιαφέρει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση