ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Παίζει και μπάλα

Η προσοχή στρέφεται στον αγώνα που ακολουθεί

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η προσοχή στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης ήταν φυσιολογικό να στραφεί στις διοικητικές εξελίξεις το τελευταίο διάστημα, με το αγωνιστικό κομμάτι να περνά σε δεύτερη μοίρα. Μετά και τον ορισμό του Ανδρέα Παντελή στην κορυφή της εταιρικής πυραμίδας, πλέον οι φίλοι της Ανόρθωσης έχουν την προσοχή τους στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια, όπου γι' άλλη μια εβδομάδα τα προβλήματα δεν απουσιάζουν.

Ο Ρόνι Λέβι έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Πελέ για φέτος, την ίδια ώρα που αμφιβολίες υπάρχουν για τον Αϊράμ Καμπρέρα που δεν ολοκλήρωσε το ντέρμπι του «Τσιρείου». Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Ίσμαελ Γκονσάλβες από τιμωρία, ενώ κανείς από τους ποδοσφαιριστές που παρατηρήθηκαν στον αγώνα της Κυριακής, δεν ήταν στο όριο.

Στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει και η αρνητική παράδοση απέναντι στους «πράσινους» με την Ανόρθωση να τα βρίσκει σκούρα τα τελευταία χρόνια απέναντί τους. Το σίγουρο είναι ότι τυχόν νίκη το ερχόμενο Σάββατο, θα ανεβάσει ακόμη περισσότερη την αυτοπεποίθηση του Ανορθωσιάτικου κόσμου, του οποίου το ηθικό τονώθηκε μετά τις διοικητικές εξελίξεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X