ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Κλειδί η υπομονή

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει παρακαταθήκη το 1-3 του πρώτου αγώνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αφού πριν δύο εβδομάδες έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης μέσα στην έδρα του αντίπαλου, πλέον η Ανόρθωση καλείται το απόγευμα να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα ώστε να κλείσει εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει παρακαταθήκη το 1-3 του πρώτου αγώνα, ωστόσο θα χρειαστεί σοβαρότητα απέναντι σε μιαν ΑΕΚ που μοιάζει απρόβλεπτη από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στην εντεκάδα που παρέταξε απέναντι στον Απόλλωνα με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια και τους Ερέρο-Σιβού να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Βραζιλιάνοι Σάντος και Γκάμπριελ θα καλύψουν τα άκρα, ενώ στη μεσαία γραμμή αδιάσπαστη μοιάζει η τριάδα των Μίτροβιτς, Βίκτορ και Ράγιο. Την ευέλικτη γραμμή κρούσης θα συμπληρώσουν οι Καλό, Ολιβέιρα και Άλβες.

Η ταχύτητα των δύο Πορτογάλων αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα ως προς την αποτελεσματικότητα των επιθετικών προσπαθειών της Ανόρθωσης, μιας και αμφότεροι είχαν σημαντική συνεισφορά στον πρώτο προημιτελικό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X