ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Τέσσερις πρώην

Εθνική με κανέναν νυν, αλλά τέσσερις πρώην

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Χωρίς εκπροσώπηση έμεινε η Ανόρθωση στο χθεσινό αγώνα της εθνικής Κύπρου με την αντίστοιχη της Εσθονίας, στοιχείο το οποίο προβληματίζει και θα προβληματίσει τους ιθύνοντες του σωματείου εν όψει και της καλοκαιρινής ενίσχυσης. Βάση του χρόνου συμμετοχής στο φετινό μαραθώνιο, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής είναι ο Γιώργος Οικονομίδης, ωστόσο ούτε αυτό προέκυψε.

Αντίθετα, τέσσερις ποδοσφαιριστές που στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα της Ανόρθωσης, φόρεσαν χθες και την αντίστοιχη με το εθνόσημο και πιο συγκεκριμένα οι Λαμπάν, Αβραάμ, Λαϊφης και Μακρής. Ως γνωστόν οι τρεις τελευταίοι αποχαιρέτησαν πέρσι την Ανόρθωση για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικούς προορισμούς, ενισχύοντας μεν το ταμείο αλλά αποδυναμώνοντας το ντόπιο στοιχείο.

Η ύπαρξη αξιόμαχων ντόπιων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ οποιοασδήποτε Κυπριακής ομάδας μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτοσκοπός και ανάγκη, αφού κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι ότι οι ομάδες που πρωταγωνιστούν, στηρίζονται σε αυτούς. Άλλωστε ένα ρόστερ που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε ξένους ποδοσφαιριστές, περιορίζεται στη διαχείριση του μικρού σχετικά αριθμού εκείνου, όπως η φετινή Ανόρθωση.

Κυριάκος Τοφή

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X