ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Έρχεται με γεμάτο πορτοφόλι

Η κάθοδος του Χρήστου Πουλλαΐδη θα φέρει εξελίξεις

Newsroom 24sports

Στην Κύπρο αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης Χρήστος Πουλλαΐδης, η κάθοδος του οποίου αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα θέματα προγραμματισμού της «Κυρίας».

Ο ισχυρός άντρας της Ανόρθωσης θα έχει συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και τον Τιμούρ Κετσπάγια, όπου θα τύχει ενημέρωσης για τον προγραμματισμό ενώ θα γίνει συζήτηση και για τα νέα οικονομικά δεδομένα και τον προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. .

Η κάθοδος του Χρήστου Πουλλαΐδη αναμένεται να φέρει και το κλείσιμο της εκκρεμότητας που αφορά την καταβολή των μισθών της λήξασας αγωνιστικής περιόδου, την οποία προνοεί η συμφωνία που προέκυψε με τους παίκτες.

Η κάθοδος του Χρήστου Πουλλαΐδη αναμένεται να φέρει και το κλείσιμο της εκκρεμότητας που αφορά την καταβολή των μισθών της λήξασας αγωνιστικής περιόδου

Όσο αφορά τον προγραμματισμό, εκκρεμεί η επισημοποίηση των μεταγραφών των Αμπαρτζουμιάν, Ελουντού και Κορέια, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ετοιμάζεται για τις επόμενες του κινήσεις. Στις μέγιστες προτεραιότητες του Γεωργιανού είναι η απόκτηση μέσου box-to-box (8αριου), επιτελικού μέσου και σέντερ φορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση