ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:28
 

Ανόρθωση: Η άφιξη και η δρομολόγηση εξελίξεων

Δεν αποκλείεται να συναντηθεί ξανά με Τιμούρ Κετσπάγια ο Χρίστος Πουλλαϊδης

Newsroom 24sports

Στην Κύπρο αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας ο Χρίστος Πουλλαϊδης, τον οποίον απασχολούν μεταξύ άλλων οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Η παραίτηση του Ανδρέα Παντελή από τον προεδρικό θώκο της εταιρίας δεν έχει διαγράψει τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η εταιρία σε οικονομικό επίπεδο και η ομάδα σε αγωνιστικό, αλλά αντιθέτως αναμένεται ότι μια πιο ρεαλιστική εικόνα θα βγει προς τα έξω.

Ο Χρίστος Πουλλαϊδης αναμένεται να μελετήσει ιδιαίτερα τα πεπραγμένα των τελευταίων μηνών όταν ο ίδιος αποτραβήχτηκε από το προσκήνιο και ακολούθως θα λάβει τις αποφάσεις του. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόθεση να λάβει εκ νέου το χέρι στην τσέπη για να ποτίσει την καμένη γη την οποίαν άφησε πίσω του ο Ανδρέας Παντελή με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά.

Η συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είναι επιβεβαιωμένη και αυτό ενδεχομένως να μαρτυρά την πρόθεση του Χρίστου Πουλλαϊδη να μην αφήσει τα πάντα στον αυτόματο πιλότο. Βέβαια υπάρχει αρκετό έδαφος να καλυφθεί για επιστροφή του Γεωργιανού στη «Μεγάλη Κυρία» και δεν αποκλείεται να υπάρχει στην ατζέντα και νέο ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών.

Επί του παρόντος, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου έχει κάνει άνοιγμα προς τον κόσμο για οικονομική ενίσχυση μιας και οι υποχρεώσεις της σεζόν τρέχουν με τα κριτήρια Μαρτίου να πλησιάζουν και τους ποδοσφαιριστές να αναμένουν τα δεδουλευμένα τους. Οι τελευταίοι καλούνται αν μη τι άλλο να αγωνιστούν για τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό στην τελευταία δεκάδα αγώνων, η οποία δεν συνοδεύεται από χειροπιαστό κίνητρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Περιμένοντας την kolotoumba του Μπόρις Τζόνσον

«Κύριε Τζόνσον μπήκατε στην ΕΕ με στόχο τη διάλυσή της, τώρα σας παρακολουθούμε να αυτοδιαλύεστε. Ειλικρινά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:10

Προεδρική ανησυχία για τις καταχρήσεις του ΓεΣΥ

«Εχω κάνει εισήγηση στο ευρωπαικό κοινοβούλιο να συγχρηματοδοτήσει το γενικο σχέδιο υγείας γιατι το ...»
Marios  |  15:18

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Τι άκουσα μόλις τώρα; Πάει κι αυτή η απειλή;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:48

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Ευτυχώς που ο Οκτώβρης δεν είναι λειψός και προσφέρει 31 μέρες, Βούρα κ Τσόνσον»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:42

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X