ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:10
 

Ανόρθωση: Η νέα προείσπραξη και το ομαλό τέλος της σεζόν

Ένα εκατομμύριο έχει ήδη δεσμευθεί από μελλοντικά έσοδα

Newsroom 24sports

Η πρόσφατη ενημέρωση η οποία αφορούσε την αποπληρωμή μέρος των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ για τις αρχές του 2019, έγινε δεκτή με χαμόγελα από τους φίλους της «Μεγάλης Κυρίας» ωστόσο η χαρά μετριάζεται με τον προσδιορισμό της πηγής των χρημάτων αυτών. Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, κονδύλι ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ από μελλοντικά έσοδα διοχετεύτηκε για την ικανοποίηση των φετινών αναγκών και ενώ η σεζόν όχι απλώς δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά αρκετά μηνιάτικα οφείλονται ακόμα.

Το έλλειμα αναμένεται να ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ για τη φετινή σεζόν

Αθροίζοντας και το μισό εκατομμύριο ευρώ το οποίο ο Ανδρέας Παντελή προείσπραξε από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Cablenet προκειμένου να ικανοποιήσει φετινές ανάγκες, τότε το συνολικό ποσό το οποίο η Ανόρθωση θα στερηθεί μελλοντικά, φτάνει εφταψήφιο νούμερο. Με άλλα λόγια, οι συνέπειες της αλόγιστης σπατάλης από πλευράς του πρώην προέδρου της εταιρίας, συνεχίζουν να στοιχειώνουν και να φυτρώνουν σαν μανιτάρια, με τον Χρίστο Πουλλαϊδη και τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα να επιχειρούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Η πίεση όλο και εντείνεται ως προς την εξεύρεση πόρων για αποπληρωμή όχι μόνο των συμφωνιών με Ρόνι Λέβι, Ρικάρντο Λαβόρδε και Όρενμπουργκ, αλλά και ομαλό τέλος της σεζόν προκειμένου να μην προκύψουν άλλες προσφυγές από ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα πληρωθούν έγκαιρα. Μάλιστα πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, περισσότερα χρήματα θα χρειαστούν για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν με τον Χρίστο Πουλλαϊδη και τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχουν προκαθορίσει τον προϋπολογισμό της επόμενης διετίας, αν και τα πάντα βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στον αέρα.

Με έλλειμα το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ για τη φετινή σεζόν, όλο και μεγαλώνει το ερώτημα που αφορά την καθυστέρηση για επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα σε σωματείο και Χρίστο Πουλλαϊδη, για ομαλοποίηση της κατάστασης τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X