ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:10
 

Ανόρθωση: Η πρόοδος με Λέβι και ο άσος στο μανίκι για Όρενμπουργκ

Ο Γεωργιανός ατζέντης Μάμουκα Τζουγκέλι μπαίνει στο παιχνίδι

Newsroom 24sports

Η συνάντηση του Χρίστου Πουλλαϊδη με τον Ρόνι Λέβι ήταν εποικοδομητική και παρόλο που οι δύο πλευρές δεν αποτύπωσαν στο χαρτί το διακανονισμό για το διετές συμβόλαιο το οποίο είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι ο Ισραηλινός τεχνικός, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η χρυσή τομή θα βρεθεί.

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην Ανόρθωση

Η πρωτοβουλία από πλευράς του πρώτου ήταν καταλυτική καθώς ήταν τους δύο άνδρες δένει φιλία από τη μεταξύ τους συνεργασία στο πρόσφατο παρελθόν και ευθύς εξ αρχής η υπόθεση αυτή φάνταζε ως διαπραγματεύσιμη λόγω των δεσμών του πρώην πλέον προπονητή της «Μεγάλης Κυρίας», με το σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, νότα αισιοδοξίας δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή για το μεγαλύτερο αγκάθι στο οικονομικό κομμάτι που δεν είναι άλλο από τις οφειλές των κυανολεύκων της Αμμοχώστου προς την Όρενμπουργκ για τη μετακίνηση του Μίχαλ Ντούρις. Οι χειρισμοί του Ανδρέα Παντελή στο κεφάλαιο αυτό ήταν κάθε άλλο παρά επιδέξιοι καθώς ακόμα και στην τελευταία του επίσκεψη στη Ρωσία, το τελικό ποσό αυξήθηκε παρά να μειωθεί.

Τη δεδομένη στιγμή, έχει τροχιοδρομηθεί συνάντηση των δύο πλευρών σε δικαστήριο και από πλευράς Ανόρθωσης, γίνεται αγώνας δρόμου για επίτευξη συμφωνία πριν την είσοδο σε δικαστική αίθουσα, καθώς η ζημιά εκεί θα γιγαντωθεί. Στο «παιχνίδι» φαίνεται να μπαίνει και ο Μάμουκα Τζουγκέλι καθώς ο Γεωργιανός μάνατζερ είχε συμβολή τόσο στην μετακίνηση του Νίκα Κατσαράβα στη «Μεγάλη Κυρία» όσο και στις διαπραγματεύσεις με τον ρωσικό σύλλογο για τον Μίχαλ Ντούρις.

Ο εν λόγω ατζέντης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Όρενμπουργκ και από πλευράς Ανόρθωσης, υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να αποτελέσει ακόμα και άτομο-κλειδί ως προς την ομαλή έκβαση της όλης υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X