ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:02
 

Ανόρθωση: Στο μικροσκόπιο τα συμβόλαια τα οποία υπογράφηκαν επί Παντελή

Περιπτώσεις όπως αυτές των Κατσαράβα και Ντούρις χρίζουν προσεκτικής μελέτης

Newsroom 24sports

Πρόθεση όλων στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας» είναι η δύσκολη σεζόν αυτή να ολοκληρωθεί και να παραμείνει στο παρελθόν, ρίχνοντας ήδη κλεφτές ματιές στο μέλλον με τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχει το γενικό πρόσταγμα. Παρόλ’ αυτά η πρόθεση αυτή περιορίζεται περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι μιας και η κακοδιαχείριση στα οικονομικά της εταιρίας, χρίζει εξέτασης και αν είναι δυνατόν, απόδοση ευθυνών εκεί και όπου απαιτείται.

Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία, εντολή και επιθυμία του Χρίστου Πουλλαϊδη ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έκανε μεγάλη προσπάθεια για οικονομικό νοικοκύρεμα, ωστόσο η φετινή σεζόν αφήνει αρκετές πληγές.

Το έλλειμα εκατομμυρίων, ως απόρροια των ανεξέλεγκτων ανοιγμάτων του περασμένου καλοκαιριού και σε συνάρτηση με την αδυναμία διάκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν μπορεί απλά και μόνο να αποπληρωθεί χωρίς να γίνει έλεγχος για τα αίτια της ζημιάς.

Συγκεκριμένα, η όλη υπόθεση θα έχει και νομική πτυχή μιας και θα γίνει προσπάθεια αξιολόγησης κυρίως των συμβολαίων τα οποία υπογράφηκαν επί θητείας Ανδρέα Παντελή στον προεδρικό θόκο της εταιρίας, ούτως ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα με τη γλώσσα των αριθμών.

Ιδιαίτερα η συμφωνία με τη ρωσική Όρενμπουργκ και η εκτόξευση του ποσού μετακίνησης του Μίχαλ Ντούρις ακόμα και πέραν των εξακόσιων χιλιάδων ευρώ, είναι αντικείμενο προς διευρεύνηση, όπως επίσης και η απόκτηση του Νίκα Κατσαράβα ο οποίος ήταν ελεύθερος ωστόσο προκύπτει αποζημίωση προς τρίτο άτομο.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η προσπάθεια με πρωτεργάτη τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα για διεκπεραίωση όλων όσων απαιτούνται προκειμένου ο φάκελος κριτηρίων του μηνός Μαρτίου να κατατεθεί εμπρόσθεσμα και χωρίς εκκρεμότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X