ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:49
 

Ανόρθωση: Συλλαλητήριο μετά ποδοσφαίρου

Το σημαντικό της ημέρας είναι το παιχνίδι. Ο Ουζόχο ούτως ή άλλως δε παίξει

Newsroom 24sports

Έχουν συμβεί πολλά τις τελευταίες μέρες που ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο στην Ανόρθωση, όμως θα πρέπει να… «κλέψουν» ένα δίωρο να ασχοληθούν μόνο με αυτό μιας και ο αγώνας με την Ομόνοια είναι παραδοσιακός όσο και κρίσιμος.

Σαφώς και ο Ανορθωσιάτης τα ματς με την Ομόνοια τα είχε συνηθίσει να είναι παιχνίδια που κρίνουν τίτλους και όχι είσοδο στην…εξάδα αλλά και πάλι για 1000 λόγους ο στόχος αυτός είναι καθοριστικό να επιτευχθεί.

Μια ώρα πριν τον αγώνα, θα γίνει και η συγκέντρωση των οργανωμένων που στα πλαίσια του σουρεάλ σκηνικού που ζούμε θα είναι εκεί γύρω από το «Α. Παπαδόπουλος» αλλά μέσα δε θα μπουν. Διαμαρτύρονται για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και όπως λένε θα προσπαθήσουν να περάσουν τα μηνύματά τους προς πάσα κατεύθυνση.

Όλα αυτά τη στιγμή που θα είναι σε εξέλιξη η προθέρμανση για ένα ματς που αν το κερδίσουν θα φέρνει την ομάδα στην εξάδα και μαθηματικά, με τη σημερινή βαθμολογία, αλλά θα τη διατηρεί εντός μέχρι και στο σενάριο του -9.

Ο Ουζόχο μένει εκτός και φαίνεται πως το όνομά του μόνο δικαστικώς θα μας απασχολήσει, ενώ ο Πράνιτς πρόλαβε την αποστολή. Ο Μπεσάντ αντίθετα έμεινε εκτός. Ο Ιγκιεμπόρ ακόμα δεν υπολογίζεται. Περιμένουμε πως αφού οι μικροί πήγαν καλά θα παραμείνουν στην ενδεκάδα, αν και η κρισιμότητα του ματς μπορεί να οδηγήσει τον προπονητή σε άλλες σκέψεις. Το σημαντικό είναι να παραμείνουν όλοι συγκεντρωμένοι στην αποστολή τους που είναι μόνο μια: εντός γηπέδου να κερδίσουν το παιχνίδι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Θάνατος στο 360: Τα μεσάνυχτα η μοιραία πτώση του άντρα

«Υπάρχει ορθογραφικό λάθος στο κείμενο σας»
Ονησίφορος Ονησιφόρου  |  11:02

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X