ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:42
 

Ανόρθωση: Το ιατρικό δελτίο και η διατήρηση της πειθαρχίας

Η ακίδα στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Κατοκοπιάς

Newsroom 24sports

Μετά από ένα βασανιστικό μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ρόνι Λέβι έψαχνε τρόπους να κρατήσει τα επίπεδα ψυχολογίας και αγωνιστικής ετοιμότητας σε υψηλά επίπεδα, η Ανόρθωση μπαίνει ξανά σε ρυθμούς επίσημων αναμετρήσεων. Το πάθημα απέναντι στην αλβανική Λάτσι στοίχισε ποικιλοτρόπως αφού το διάστημα που ακολούθησε ήταν δύσκολο ως προς τη διαχείριση, γεγονός που φάνηκε τόσο στα φιλικά προετοιμασίας, όσο και στις προπονήσεις, με γνωστό πλέον το κρούσμα απειθαρχίας από πλευράς Ντουγκλάο.

Ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, των οποίων η παρουσία την ερχόμενη Κυριακή στο «Μακάρειο», συνοδεύεται από ερωηματικό. Η συμπεριφορά του θα εξεταστεί από τη διοίκηση και αναμένεται να παρθούν αποφάσεις τέτοιες που να μην επιτρέψουν παρόμοιας φύσης περισταστικά στη συνέχεια.

Ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, των οποίων η παρουσία την ερχόμενη Κυριακή στο «Μακάρειο», συνοδεύεται από ερωηματικό

Από εκεί και πέρα, γεμάτο είναι το ιατρικό δελτιό με τον Ντάνιελ Πράνιτς να αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί, ενώ σε παρακολούθηση βρίσκεται και ο Σεκού Σισέ ο οποίος δεν ολοκλήρωσε το φιλικό με την ΑΕΛ. Η προφύλαξη του Μίχαλ Ντούρις φαίνεται να ήταν ωφέλιμη για τον Σλοβάκο για τον οποίον υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα τεθεί στη διάθεση του Ισραηλινού τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, εκτός επιλογών θα πρέπει να θεωρείται ο Ρικάρντο Λαβόρδε ο οποίος έχει αρκετό έδαφος να καλύψει, όπως και ο Άντραζ Στρούνα ο οποίος ανεβάζει σταδιακά στροφές και μετά την επίσκεψή του στο Ισραήλ για γνωμάτευση σχετικά με το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στην προετοιμασία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Κυπριανού: Άλλοι πρόδωσαν την Κύπρο το '74

«Έχουν όνομα και ταυτότητα οι "2" που μας προασβάλλουν το ήθος και τον πατριωτισμό μας: (α) ο Υπαρχηγός ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:36

Δεν ανήκει στην Καίτη Κληρίδου το άρθρο ψήφου προς Νιαζί

«Τελικά η ανάληψη πολιτικών ευθυνών είναι είδος που εξέλιπεν στην Κύπρο Των Σαλταδόρων Πολιτικών της ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:24

Madonna: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση και τα φάλτσα της «βασίλισσας» στη Eurovision

«Ας είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε αυτή την `καλλιτέχνηδα`!!!»
ΑΚΑ  |  09:01

Κυπριανού: Κομματάρχης της χειρότερης εκδοχής ο Πρόεδρος

«Άντρο μου, κάποτε, κάποτε, βλέπε και τη φάτσα σου στον καθρέφτη και βλέπε τι ξεστομίζεις! Τελικά έγινες ...»
ΑΚΑ  |  08:52

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X