ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:23
 

Ανόρθωση: Το κόκκινο πανί και η κρούση

Ανεπιθύμητος χαρακτηρίζεται από τους οργανωμένους ο Δημήτρης Μασιάς

Newsroom 24sports

Η απουσία αγωνιστικής δράσης οδήγησε, έστω και για λίγο, την προσοχή στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης σε άλλα θέματα, ένα εκ των οποίων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως... οργανωτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κρούση για ανάληψη πόστου στη «Μεγάλη Κυρία» δέχθηκε ο Δημήτρης Μασιάς, για τον οποίον είναι λίγο έως πολύ γνωστό ότι το κεφάλαιο διαιτησία κλείνει.

Από το περιβάλλον του ίδιου, απορρέει ότι όντως υπήρξε κρούση χωρίς όμως να διευκρινίζεται ούτε το άτομο που ανέλαβε πρωτοβουλία, ούτε τα καθήκοντα τα οποία του προσφέρθηκαν. Τον Δημήτρη Μασιά συνδέει φιλική σχέση με τον Χρίστο Πουλλαϊδη και το γεγονός αυτό από μόνο του ήταν και είναι ικανό να προκαλέσει ψιθυρολογία, έστω και αν καμιά από τις δύο πλευρές δεν έχει δώσει αφορμή για κάτι τέτοιο.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο και δεδομένο στην όλη υπόθεση είναι ότι το κεφάλαιο αυτό κλείνει πριν καν ουσιαστικά ανοίξει και ο λόγος δεν είναι μόνο η διάψευση που προέκυψε από τον Δρ. Κυριάκο Γιάγκου μιλώντας χθες (20/11) στον ΣΠΟΡ FM 95,0. Αντίδραση για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Δημήτρη Μασία στο κυανόλευκο στρατόπεδο με οποιονδήποτε ρόλο και τρόπο, προέκυψε και από το οργανωμένο σύνολο το οποίο χαρακτήρισε τον Κύπριο διαιτητή «κόκκινο πανί».

Από τη μια, στη μικρή κοινωνία που ζούμε, δεν αποτελεί μυστικό ότι το περιβάλλον του Δημήτρη Μασία έχει Ανορθωσιάτικες ρίζες, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν μεταφράστηκε σε εύνοια εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και ούτε κάτι τέτοιο υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός. Αντιθέτως ήταν πολλές οι περιπτώσεις κατά τις οποίες και αντιδράσεις αλλά και καταγγελίες προέκυψαν για τον εν λόγω διαιτητή από την επίσημη και ανεπίσημη Ανόρθωση, για... σφυρίγματα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X