ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:16
 

Ανόρθωση: Το κόκκινο πανί και η κρούση

Ανεπιθύμητος χαρακτηρίζεται από τους οργανωμένους ο Δημήτρης Μασιάς

Newsroom 24sports

Η απουσία αγωνιστικής δράσης οδήγησε, έστω και για λίγο, την προσοχή στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης σε άλλα θέματα, ένα εκ των οποίων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως... οργανωτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κρούση για ανάληψη πόστου στη «Μεγάλη Κυρία» δέχθηκε ο Δημήτρης Μασιάς, για τον οποίον είναι λίγο έως πολύ γνωστό ότι το κεφάλαιο διαιτησία κλείνει.

Από το περιβάλλον του ίδιου, απορρέει ότι όντως υπήρξε κρούση χωρίς όμως να διευκρινίζεται ούτε το άτομο που ανέλαβε πρωτοβουλία, ούτε τα καθήκοντα τα οποία του προσφέρθηκαν. Τον Δημήτρη Μασιά συνδέει φιλική σχέση με τον Χρίστο Πουλλαϊδη και το γεγονός αυτό από μόνο του ήταν και είναι ικανό να προκαλέσει ψιθυρολογία, έστω και αν καμιά από τις δύο πλευρές δεν έχει δώσει αφορμή για κάτι τέτοιο.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο και δεδομένο στην όλη υπόθεση είναι ότι το κεφάλαιο αυτό κλείνει πριν καν ουσιαστικά ανοίξει

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο και δεδομένο στην όλη υπόθεση είναι ότι το κεφάλαιο αυτό κλείνει πριν καν ουσιαστικά ανοίξει και ο λόγος δεν είναι μόνο η διάψευση που προέκυψε από τον Δρ. Κυριάκο Γιάγκου μιλώντας χθες (20/11) στον ΣΠΟΡ FM 95,0. Αντίδραση για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Δημήτρη Μασία στο κυανόλευκο στρατόπεδο με οποιονδήποτε ρόλο και τρόπο, προέκυψε και από το οργανωμένο σύνολο το οποίο χαρακτήρισε τον Κύπριο διαιτητή «κόκκινο πανί».

Από τη μια, στη μικρή κοινωνία που ζούμε, δεν αποτελεί μυστικό ότι το περιβάλλον του Δημήτρη Μασία έχει Ανορθωσιάτικες ρίζες, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν μεταφράστηκε σε εύνοια εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και ούτε κάτι τέτοιο υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός. Αντιθέτως ήταν πολλές οι περιπτώσεις κατά τις οποίες και αντιδράσεις αλλά και καταγγελίες προέκυψαν για τον εν λόγω διαιτητή από την επίσημη και ανεπίσημη Ανόρθωση, για... σφυρίγματα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Με προβλήματα η πρεμιέρα ΓεΣΥ για τους πολίτες

«Ορθογραφία άρθρου...μεγάλη ντροπή!»
Ο Κριτικός  |  23:31

Επετειακό γραμματόσημο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γλαύκου Κληρίδη

«Τα όσα πρέσβευε ο Γλαύκος Κληρίδης! Ο ενταφιαστής των ιδεών Γκάλι και ίσως της πιο σοβαρής προσπάθειας ...»
Giannos  |  14:35

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Σοβαρότητα μηδέν από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η οποια φαίνεται ξέχασε πως έγινε η φονική έκρηξη στο ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Την άρση των απομονώσεων ζητά από τον ΟΗΕ ο Ακιντζί

«O κ. Ακιντζί ακόμη να αντιληφθεί ότι κανείς δεν τον λαμβάνει σοβαρά υπόψη. »
ΑΚΑ  |  09:35

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X