ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:23
 

Ανόρθωση: Το πλάνο του Τιμούρ

Ο Γεωργιανός αλλάζει τα πάντα στην ομάδα της Αμμοχώστου

Όλα στο αγωνιστικό κομμάτι στην Ανόρθωση κινούνται γύρω από το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής αναμένεται να βάλει την υπογραφή του πολύ σύντομα σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου για να επιστρέψει και επίσημα στην τεχνική της ηγεσία μετά από μια δεκαετία.

Ο Κετσπάγια, πάντως, έχει ήδη αρχίσει εντατική δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Έχει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ της ομάδας, έχει βρει ήδη τους συνεργάτες του, ενώ σιγά σιγά θα παρακολουθεί ποδοσφαιριστές για πιθανή τους απόκτηση μέσα στα οικονομικά όρια που του έχουν τεθεί από την διοίκηση.

Είναι πολύ πιθανό ο Κετσπάγια να αποκτήσει ποδοσφαιριστές από το κυπριακό πρωτάθλημα που τους γνωρίζει ο ίδιος. Κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει και στην προηγούμενη του θητεία με τα γνωστά επιτυχημένα αποτελέσματα. Επίσης, στοχεύει και στην απόκτηση ποιοτικών ξένων ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την διαφορά. Δηλαδή, να επιχειρήσει να φέρει στην Κύπρο παίκτες τύπου Σάβιο, Κινκλάτζε, Βόουτερ κλπ...

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να αποφασίσει για τις ανανεώσεις ή για αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ. Ξέρει ήδη πως είναι πρακτικά αδύνατο να αποδεσμευτούν ποδοσφαιριστές με πολύ υψηλά συμβόλαια, λόγω των οικονομικών θεμάτων που υπάρχουν. Σε κάποιους υψηλά αμειβόμενους θα γίνει πρόταση για μείωση απολαβών.

Ο Τιμούρ θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με την Ανόρθωση. Ήδη υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας για την επιστροφή του και όλοι ελπίζουν πως αυτό το γεγονός θα φέρει ξανά την ομάδα στον «δρόμο» των επιτυχιών…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X