ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κρίστιανσεν: «Πάμε για το καλύτερο»

Οι δηλώσεις του Δανού τεχνικού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η η δημοσιογραφική διάσκεψη του Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δανού τεχνικού:

«Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στους ομίλους με νίκη απέναντι στην Αστάνα. Ξέραμε ότι θα έρθουμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τη χθεσινή μεγάλη νίκη της Κοπεγχάγης η οποία απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ στις λεπτομέρειες:

«Με Ρόζενμποργκ και Κοπεγχάγη ήταν δύσκολα παιχνίδια και αυτό μας δίνει δύναμη. Η Κοπεγχάγη το έδειξε ήδη με Πόρτο και Μπριζ. Αυτό μας δίνει ένα αντίχτυπο στο ότι παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή και έμπειρη ομάδα. Το πιο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η έδρα του. Έχουν καλούς παίκτες και καλό προπονητή όπως είναι ο Πάουλο Μπέντο. Έπαιξα μαζί του στην Οβιέδο την σεζόν 1997-98. Είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμάσει την ομάδα του όσο πιο καλά γίνεται».

Για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του:

«Έχω μιλήσει στην ομάδα για το θα κάνουμε και ποιος θα είναι ο στόχος μέσα στο παιχνίδι. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι με πάθος, στρατηγική. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να νικήσουμε, όμως η ισοπαλία, δεν είναι κακό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στην έδρα του».

Αν τον ανησυχεί που έχει στην αποστλή μόνο ένα επιθετικό:

«Αν βάλει δύο γκολ ο Πέρος δύο γκολ δεν θα είναι κάτι που δεν μας βοηθήσει. Μπορούμε να πάρουμε πράγματα στην επίθεση και από άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Ντε Καμάργκο είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, όμως δεν τον έχουμε μαζί μας».

Αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης:

«Στόχος μας είναι βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και προχωράμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και παίρνουμε αποτελέσματα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση