ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Στην Πάφο για το τρίποντο

Στις εξέδρες του Παφιακού αναμένεται να βρεθούν χίλιοι και πλέον οπαδοί του ΑΠΟΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στο Παφιακό για αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη ΑΕΖ έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτό το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί που δεν είναι άλλο από τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη φτάνει να παρουσιαστεί σοβαρή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν το τρίποντο για να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τη Γιουνγκ Μπόις.

Στις εξέδρες του Παφιακού αναμένεται να βρεθούν χίλιοι και πλέον οπαδοί του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τόμας Κρίστιανσε έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του πλην των Ορλάντι και Ντε Καμάργκο οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο Δανός τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιλάνοφ και στο αριστερό ο Λάγκο. Δίπλα από τον Καρλάο θα αγωνιστεί ένας εκ των Αστίθ ή Μερκή.

Ο Νούνο Μοράις θα είναι ο συνδετικός κρίκος της άμυνας με τη μεσαία γραμμή. Μπροστά από τον Πορτογάλο θα κινούνται οι Βινίσιους και Μπερτόλιο. Στο δεξί φτερό θα κινείται ο Γιαννιώτας και στο αριστερό ο Βάντερ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πιέρος Σωτηρίου.

Πιθανή εδεκάδα: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Καρλάο, Μερκής, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο, Βάντερ, Γιαννιώτας, Σωτηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X