ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Για άλλη μια νίκη

Οι οιωνοί είναι άριστοι και το κλίμα στην ομάδα εξαιρετικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ σέβεται την Γιανγκ Μπόις η οποία προκρίθηκε δύο φορές στους «32» του Europa League, αλλά σίγουρα δεν την φοβάται.

 Η ομάδα της Βέρνης έχει πολύ δυνατή επιθετική γραμμή και η αμυντική γραμμή των πρωταθλητών μας αναμένεται να δεχτεί πίεση, ωστόσο όσοι ξέρουν και είδαν την Γιανγκ Μπόις υποστηρίζουν ότι όσο δύσκολη και αν φαίνεται η αποστολή του, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει και μέσα στην Ελβετία με την προϋπόθεση να είναι σοβαρό, πειθαρχημένο και απόλυτα συγκεντρωμένο στο αποψινό (22:05) παιχνίδι.

Οι οιωνοί είναι άριστοι και το κλίμα στην ομάδα εξαιρετικό. Χωρίς υπερβολές, επικρατεί αισιοδοξία για άλλο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα η ισοπαλία αλλά όπως είπε και ο Τόμας Κρίστιανσεν στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, οι γαλαζοκίτρινοι θα παίξουν για τη νίκη. Αν τα καταφέρουν θα αποκομίσουν πολύ σημαντικά οφέλη και θα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πέραν  των Ντε Καμάργκο και Ορλάντι, ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Ασφαλώς και δεν φανέρωσε τις προθέσεις του για τους παίκτες που θ’ αρχίσουν το παιχνίδι.

Η πιθανή ενδεκάδα
Μπορούμε όμως να δώσουμε την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια και πάλι ο  Βάτερμαν που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.  Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μιλάνοφ και στο αριστερό ο Λάγο ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος. Ο Καρλάο θα δεσπόζει στο κέντρο της άμυνας μαζί με το Μερκή ή τον Αστίθ.  Στο κέντρο με ανασταλτικά καθήκοντα θα είναι οι Μοράις, Βινίσιους και πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο και δημιουργικό ρόλο ο Μπερτόλιο. Στα άκρα εκτός απροόπτου θα πάρουν θέση οι Εφραίμ (ή ο Βάντερ) και Γιαννιώτας και στην κορυφή ο Πιέρος Σωτηρίου.

300 Πορτοκαλί
Στο πλευρό του ο ΑΠΟΕΛ θα έχει και 300 περίπου οπαδούς του ενώ οι Ελβετοί δεν περιμένουν περισσότερους από 10 – 11 χιλιάδες!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση