ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Στη Λεμεσό για το τρίποντο

Η ομάδα της Λευκωσίας εισέρχεται σε ένα δύσκολο κύκλο συνεχόμενων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι θα κυνηγήσει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στη σκληροτράχηλη ΑΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ταξιδεύουν στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τους ανεβάσει (έστω και προσωρινά) στην κορυφή, αφού η ΑΕΚ αγωνίζεται αύριο με την Ομόνοια.

Η ομάδα της Λευκωσίας εισέρχεται σε ένα δύσκολο κύκλο συνεχόμενων αναμετρήσεων και σήμερα θα προσπαθήσει να κάνει ένα νικηφόρο ξεκίνημα. Στο πλευρό του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να βρεθούν πάνω δυο χιλιάδες οπαδοί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπερτόλιο και Μερκή οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Όσο αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας φαίνεται να υπάρχουν δυο ερωτηματικά που αφορούν τις θέσεις στα φτερά, τις οποίες θα διεκδικήσουν οι Γιαννιώτας, Εφραίμ, Βάντερ και Αλωνεύτης.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιλάνοφ και στο αριστερό ο Λάγο. Αστίθ και Καρλάο θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Νούνο Μοράις θα είναι ο συνδετικός κρίκος της άμυνας με τη μεσαία γραμμή.

Μπροστά από τον Πορτογάλο θα κινούνται οι Μπρεσάν και Βινίσιους. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πιέρος Σωτηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση