ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Έλειψε πολύ ο Ζίφκο

Τραυματίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκε χθες ο Ζίβκο Μιλάνοφ. Ο Βούλγαρος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Τόμας Κρίστιανσεν για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Καρμιώτισσα.

Τραυματίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα που έγινε στις 18 Ιανουαρίου. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ο Κρίστιανσεν χρησιμοποίησε τους Χριστοφόρου (1) και Αρτυματά (3) στο δεξί άκρο της άμυνας,  χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αναπληρώσουν το κενό του Μιλάνοφ.

Το φετινό ρόστερ του ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι πολυάριθμο όμως υπάρχουν κάποιες βασικές μονάδες οι οποίες δεν μπορούν να αναπληρωθούν εύκολα. Μια από αυτές είναι και ο Μιλάνοφ. Η απουσία του στα τελευταία παιχνίδια ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Σταματήσαμε να βλέπουμε τα overlap που γίνονταν στο δεξί άκρο (από τους Μιλάνοφ και Εφραίμ). Επηρεάστηκε επίσης και η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας γιατί έλειψαν οι γρήγορες επιστροφές που είχε ο Βούλγαρος.

Η επιστροφή του Μιλάνοφ στην αγωνιστική δράση έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε ένα κύκλο σημαντικών αγώνων στο πρωτάθλημα ενώ πλησιάζουν και οι διπλές αναμετρήσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X