ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Δεδομένες οι αλλαγές

Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της Δευτέρας.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του δύσκολου αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας της Δευτέρας στο ΓΣΠ είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας και απαιτείται και η ανάλογη προσπάθεια. Ο Μιλάνοφ και ο Μπερτόλιο δεδομένα θα απουσιάσουν από τον μεθαυριανό αγώνα ενώ ο Τόμας Κρίστιανσεν πιθανότατα θα προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές.

Οι αλλαγές αυτές θα έχουν να κάνουν και με τον επαναληπτικό απέναντι στην Μπιλμπάο αλλά κυρίως θα αποσκοπούν στο ο ΑΠΟΕΛ να εμφανιστεί έτοιμος για την νίκη απέναντι στην ΑΕΛ. Είναι γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» υπερφορτώθηκαν στον αγώνα στην χώρα των Βάσκων και δεν θα μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα την Τρίτη. Έτσι ο Τόμας Κρίστιανσεν καλείται να βρει λύσεις από το ποιοτικό του ρόστερ και να παρατάξει τους έντεκα που θα κερδίσουν την ΑΕΛ. 

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν αλλαγές αναμένεται να δούμε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου ενώ ίσως δούμε και στον σχηματισμό του ΑΠΟΕΛ. Όσο αφορά την άμυνα οι αλλαγή στο δεξί άκρο είναι δεδομένη αφού ο Μιλάνοφ είναι τραυματίας και έτσι την θέση του θα πάρει ο Κωστάκης Αρτυματάς. Από εκεί και πέρα πιθανότατα να δούμε τον Αστίθ ως παρτενέρ του Γιαμπερέ και τον Λάγο να ξεκινά στο αριστερό άκρο. Ο Γιώργος Μερκής και ο Νικόλας Ιωάννου έδωσαν πολλές δυνάμεις την Πέμπτη και ίσως μείνουν στο πάγκο για να πάρουν ανάσες.

Όσο αφορά τον χώρο του κέντρου πολλά θα εξαρτηθούν και από την διάταξη του Τόμας Κρίστιανσεν. Αν ο ΑΠΟΕΛ ξεκινήσει ξανά με 4-4-2 στον άξονα θα αγωνιστεί σίγουρα ο Βινίσιους με τον Κάνιας να διεκδικεί θέση βασικού προκειμένου να πάρει ανάσες ο Μοράις. Αν όμως ο ΑΠΟΕΛ αγωνιστεί με 4-1-4-1 τότε και οι τρεις (Κάνιας, Βινίσιους, Μοράις) θα ξεκινήσουν βασικοί. Τώρα όσο αφορά τα φτερά, φανέλα βασικού θα πάρει ο ξεκούραστος Στάθης Αλωνεύτης ενώ για το άλλο άκρο θέση στην εντεκάδα διεκδικεί ο Βάντερ.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν καταστρώνει λοιπόν τα πλάνα του για τον αγώνα της Δευτέρας και ζητούμενο είναι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστούν έτοιμη και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Όποιοι και αν αγωνιστούν διαθέτουν την ποιότητα για να κερδίσουν την ΑΕΛ πρέπει όμως να υπερβάλουν εαυτό.

Ανδρέας Παφίτης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση