ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Το μυαλό στο Τσίρειο

Αν φύγει από την Λεμεσό με το διπλό θα κάνει αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει από την Πέμπτη μια πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο στην ιστορία του όσο και στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα. Ωστόσο χρόνος για άλλα πανηγύρια δεν υπάρχει καθώς η ομάδα την Δευτέρα δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν οφείλει για ακόμη μια φορά να προσγειώσει την ομάδα του στην Κυπριακή πραγματικότητα και να βγάλει από το μυαλό των ποδοσφαιριστών του την Άντερλεχτ. Η σκέψη τους πρέπει να είναι στο πως η ομάδα θα φύγει από την Λεμεσό με το τρίποντο που θα της δίνει και γερό προβάδισμα τίτλου ένα βήμα πριν τα play-offs.

Ο Δανός τεχνικός αναμένεται για ακόμη ένα παιχνίδι να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές από την  υπερπροσπάθεια της Πέμπτης. Εξάλλου ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι διαθέτει με διαφορά από τους άλλους το πιο ποιοτικό και βαθύ ρόστερ και όποιοι και αν αγωνιστούν μπορούν να κερδίσουν τους Λεμεσιανούς. Δεδομένη θα είναι η απουσία του Βινίσιους που θα ξεκινήσει να εκτίει την ποινή που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή ενώ ο Βραζιλιάνος είναι και τραυματίας όπως και ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Για να φύγει από το Τσίρειο με το διπλό ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος στον στόχο του και με μαχητικό πνεύμα. Οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν πρέπει να είναι παθιασμένοι και να θέλουν την νίκη. Εξάλλου μέσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα εξασφαλίσουν και την συμμετοχή τους στο Champions League και η όρεξή τους γι’ αυτό άνοιξε ακόμη περισσότερο μετά τις πρόσφατες επιτυχίες.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του δυσκολότερου αγώνα της σεζόν μέχρι στιγμής. Στόχος για τους «γαλαζοκίτρινους» θα είναι η νίκη και για να επιτευχθεί αυτός πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X