ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Αυτό που του έλειψε

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να βρει αυτό που του έλειψε από τους προηγούμενους δύο αγώνες.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ το Σάββατο αντιμετωπίζει την ΑΕΚ μέσα στο ΑΕΚ Αρένα και θέλει να πάρει την νίκη για πρώτη φορά την φετινή σεζόν απέναντι στην ομάδα της Λάρνκας. Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε για ακόμη μια μέρα τον Νικόλα Ιωάννου και τον Βινίσιους να προπονούνται ατομικά και έτσι πολύ δύσκολα θα δούμε κάποιο να αγωνίζεται το Σάββατο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσουν γερό προβάδισμα τίτλου ενώ ταυτόχρονα θα ρίξουν την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Παράλληλα θα βάλουν και πίεση στην Απόλλωνα που θα αγωνίζεται τη Κυριακή απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ και με απώλειες θα μένει και αυτός πίσω. Ωστόσο είναι εύκολο να λες ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να πάρει την νίκη, δύσκολο όμως στην πράξη.

Για να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα πρέπει ο Τόμας Κρίστιανσεν να βρει τι πήγε στραβά στους προηγούμενους δύο αγώνες απέναντι στους Λαρνακείς. Ήταν δύο διαφορετικοί αγώνες με διαφορετικά πρόσωπα για τις δύο ομάδες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Λάρνακα ο ΑΠΟΕΛ αν και ήταν καλύτερος δεν κατάφερε να πάρει την νίκη λόγω της αναποτελεσματικότητάς του αλλά και ενός λάθους στην άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκείνο το παιχνίδι ξεκίνησε ως βασικός ο Μπρεσάν(!). Ακολούθως στον αγώνα του β’ γύρου στο ΓΣΠ η ΑΕΚ ήταν αυτή που ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ πάλι να μην έχει ουσία στο παιχνίδι του. Αν μάλιστα η ΑΕΚ ήταν πιο εύστοχη θα μπορούσε να έφευγε με το τρίποντο ωστόσο η αλλαγή σχηματισμού από τον Κρίστιανσεν σε 3-5-2 βοήθησε στο να έρθει τελικά η ισοπαλία.

Αν πρέπει να ψάξουμε κάτι κοινό από τους δύο αγώνες που προηγήθηκαν αυτό είναι αναποτελεσματικότητα των «γαλαζοκιτρίνων» και η έλλειψη πάθους. Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε και στους δύο αγώνες χωρίς το πάθος που χρειαζόταν σε αντίθεση με την ΑΕΚ που οι ποδοσφαιριστές της το είχαν σε αφθονία.

Αν αλλάξει αυτά τα στοιχεία η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν έχει πολλές πιθανότητες να φύγει με το διπλό από την Λάρνακα και να κάνει ηχηρό βήμα τίτλου.

Ανδρέας Παφίτης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση