ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Κόουτς, άλλαξε το!

Η κριτική και η πίεση στον Πάολο Τραμετσάνι είναι εντονότερη από ποτέ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μοιάζει οξύμωρο και μη πιστευτό από πολλούς, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο εξάκις πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ έχει να κερδίσει παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα του από τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι ευθύνες του Πάολο Τραμετσάνι γι’ αυτό το γεγονός είναι πολλές, καθώς τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο Ιταλός αλλενατόρε συστηματικά αφήνει ποδοσφαιριστές έμπειρους στον πάγκο και δεν τους χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου εδώ και πάρα πολύ καιρό και οι οποίοι προσέφεραν πάρα πολλά στην κατάκτηση των τίτλων τα προηγούμενα χρόνια.

Ποδοσφαιριστές, όπως οι Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Αλωνεύτης, ακόμα και ο Νούνο Μοράις δεν παίζουν και πολύ την φετινή αγωνιστική περίοδο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο εμβληματικός αρχηγός του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε χθες σε ολόκληρο το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια, αφού ο Σάββας Γκέντσογλου είναι τραυματίας. Αλήθεια, θα έπαιζε όμως, εάν ο Ελλαδίτης ήταν ετοιμοπόλεμος;

Η αμφισβήτηση και η έντονη κριτική προς τον Τραμετσάνι μεγαλώνει από τους απλούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ομάδα παραμένει πρώτη με δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα, αλλά δεν πείθει. Δυσκολεύεται να δημιουργήσει και να σκοράρει απέναντι σε πολυπρόσωπες άμυνες, ενώ και η μεσοαμυντική γραμμή της πολλές φορές είναι «ευάλωτη» στις ευκαιρίες της αντιπάλου ομάδας.

Είναι δουλειά του Πάολο Τραμετσάνι να διορθώσει τα κακώς κείμενα, πριν να είναι πολύ αργά. Τον έχουμε εκθειάσει για τις ικανότητες του πολλές φορές στο παρελθόν και είναι η σειρά του να δείξει πως είναι καλός και ικανός "καραβοκύρης"...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση