ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:26
 

ΑΠΟΕΛ: Loading...25%

Ο Βάτερμαν είναι η μια από τις τέσσερις περιπτώσεις που θέλουν να κρατήσουν

Newsroom 24sports

Είναι εξέλιξη που «ξεκολλά» τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ η ανακοίνωση παραμονής του Βάτερμαν, καθώς παρά το προχωρημένο της ηλικίας του κρίθηκε σημαντικό να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια για έναν ακόμα χρόνο.

Καζού και Νατέλ κάλυπταν θέσεις ενδεκάδας και οι δυο και ενόψει προκριματικών το να πάνε με αυτούς στη δεύτερη σεζόν τους στην Ευρώπη είναι το προτιμότερο.

ΑΠΟΕΛ: Μένει «Αρχάγγελο» ο Βάτερμαν

Μέσα στη σεζόν 2019-20 θα γιορτάσει τα 36α γενέθλιά του, όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του την πρόκληση των ομίλων και ο Μπόι είναι παίκτης κλειδί. Όταν άλλωστε αποκτήθηκε, αυτό έγινε άρον-άρον για τον ίδιο λόγο: πλησίαζαν τα προκριματικά και έπρεπε να βρεθεί μια λύση το Καλοκαίρι του 2015.

Η παραμονή του έχει προεκτάσεις, καθώς ο Ρόμο είναι πλέον πολύ πιθανό να φύγει και πάλι. Μπαίνει στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του ο Βενεζουελάνος και τον πρώτο τον πέρασε στο Βέλγιο. Φέτος «μοιράστηκαν» τα ματς με τον Ολλανδό αλλά αν βρεθεί ομάδα αναμένεται να παραχωρηθεί.

Στο πλάνο του προγραμματισμού είναι άλλες τρεις περιπτώσεις που το κατά πόσο θα μείνουν θα έχει προεκτάσεις. Με τον Μοράις η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και μένει η απάντηση του παίκτη. Είναι σαφές πως αντικαταστάτη του Πορτογάλου δεν μπορείς να βρεις γιατί δεν υπάρχει αλλά στη θέση δεδομένα χρειάζεται ποιοτική λύση πέραν του Γκέντζογλου.

Καζού και Νατέλ είναι οι άλλοι δυο. Κάλυπταν θέσεις ενδεκάδας και οι δυο και ενόψει προκριματικών το να πάνε με αυτούς στη δεύτερη σεζόν τους στην Ευρώπη είναι το προτιμότερο. Με αυτούς η διαπραγμάτευση αφορά τους συλλόγους που ανήκουν.

Υπάρχει και η περίπτωση Καρλάο που όπως πάντα είναι ανοικτή τέτοια εποχή. Το αν θα έχουμε και πάλι τη γνωστή κατάληξη, με την επιστροφή του παίκτη, δεν μπορεί να προβλεφθεί τώρα. Όμως είναι από τις περιπτώσεις που λες: «όσο δεν κλείνουν, πρέπει να κρατάς μια πισινή». Του Μερκή είναι άλλη υπόθεση και με τα όσα γνωρίζουμε, τυπική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Τσαβούσογλου: Ο Αναστασιάδης μου μίλησε για λύση δύο κρατών

«Γνωρίζοντας το παρελθόν και των δύο (και γενικά των Τούρκων σε σχέση με των δικών μας), ο Τσαβόσουγλου ...»
Ελεύθερο Πνεύμα  |  19:53

Τσαβούσογλου: Ο Αναστασιάδης μου μίλησε για λύση δύο κρατών

«Δυστυχώς για τον Τσαβούσογλου, κανείς δεν το πιστεύει. Είναι αναξιόπιστος!!!»
ΑΚΑ  |  10:57

Φ.Φωτίου: Ο παραλογισμός της κατοχής πρέπει να τερματιστεί

«Εσύ κύριε Φωτίου πότε θα πάς σπίτι σου? Αρκετάς είσπραξες τόσα χρόνια. »
ΑΚΑ  |  10:55

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X