ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:00
 

ΑΠΟΕΛ: Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις

Τα δεδομένα με Βάτερμαν, Καρλάο και Μοράις

Newsroom 24sports

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» είναι να συμπληρωθεί το συντομότερο δυνατό το ρόστερ, προκειμένου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ο Τραμετσάνι από την αρχή της προετοιμασίας.

Ξεχωριστή η περίπτωση του Μοράις

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι ανανεώσεις των συμβολαίων. Ο Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στη Cytavision την περασμένη Δευτέρα, ανέφερε με ποια φιλοσοφία θα γίνουν οι ανανεώσεις των συμβολαίων.

«Το ΑΠΟΕΛ αν δεν μπει φέτος ομίλους θα κάνει τομές ώστε το έλλειμμα να μην είναι τόσο μεγάλο όσο φέτος. Θα υπάρχουν ειδικές ρήτρες σε κάποια συμβόλαια που θα ανανεωθούν, να υπάρξει μείωση μισθού αν δεν μπούμε στην Ευρώπη. Όποιος δεν συμφωνήσει, δεν θα μπορεί να είναι στο ΑΠΟΕΛ», σημείωσε.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει η πρόταση ανανέωσης στον Βάτερμαν, η οποία θα προνοεί σημαντική μείωση των εξασφαλισμένων οικονομικών απολαβών του σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε. Θα υπάρχει βέβαια ένα γερό μπόνους σε περίπτωση που προκριθεί η ομάδα της Λευκωσίας σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Ανάλογη πρόταση ίσως γίνει και στον Καρλάο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τορίνο.

Είναι μια πολύ σωστή προσέγγιση από τους «γαλαζοκιτρίνους» που ίσως πρέπει να εφαρμοστεί και στους νέους ποδοσφαιριστές που θα περάσουν φέτος το κατώφλι του Αρχαγγέλου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αυτό το εγχείρημα καθώς χρειάζεται σκληρή διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των παικτών και καλή διάθεση από όλες τις πλευρές. Ωστόσο, είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Ουσιαστικά η διοίκηση Πετρίδη θέλει να διασφαλίσει την οικονομική υγεία της εταιρείας και να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το έλλειμα (πιο χαμηλά από πέρσι) σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ δεν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα συμβόλαια των παικτών που λήγουν, Μερκής και Αλωνεύτης θα ανανεώσουν για ακόμη ένα χρόνο, ενώ δύσκολα θα μείνουν στην ομάδα οι Ρουέδα και Φακινέτι.

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Νούνο Μοράις. Δεν θα παίξει ρόλο μόνο το οικονομικό κομμάτι για την παραμονή του Πορτογάλου στον Αρχάγγελο αλλά θα μπουν και αγωνιστικά κριτήρια. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουν προσεκτικοί χειρισμοί με τον Μοράις, καθώς αναφερόμαστε σε ένα από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Με νέους μάρτυρες συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

«Aν η δικαιοσύνη ήταν υγιής, μέχρι τώρα οι δολοφόνοι θα έπρεπε να ήταν μέσα. Όμως, έχοντας υπόψη τον ...»
ΑΚΑ  |  12:21

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Σημαντική κρίνεται αυτή η βδομάδα και για το κεφάλαιο του προγραμματισμού

ΑΠΟΕΛ: Μια… γεμάτη βδομάδα

Το καλεντάρι των επόμενων ημερών περιλαμβάνει κλήρωση, εξελίξεις στον προγραμματισμό και έναρξη της προετοιμασίας
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Επίσημο για Μάτιτς

ΑΠΟΕΛ: Επίσημο για Μάτιτς

Οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν την καταρχήν συμφωνία με τον Σέρβο μέσο, ο οποίος έρχεται δανεικός για ένα χρόνο από την Κοπεγχάγη ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
X