ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η επόμενη μέρα μετά τον Τάμαρι

Πως θα καλύψει το κενό του Ιορδανού ο Ουζουνίδης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ονησίφορος Σταύρου 

Δεν υπάρχει πλέον Τάμαρι, καθώς ο Ιορδανός πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Λέουβεν Βελγίου. Αυτό κάποτε θα συνέβαινε, αργά ή γρήγορα. Ίσως και να καθυστέρησε θα λέγαμε.

Όπως και να ‘χει, το ζήτημα είναι η επόμενη μέρα και πώς το ΑΠΟΕΛ θα διαχειριστεί αυτή την απώλεια. Διότι, μπορεί ο Τάμαρι να μην ήταν το τελευταίο διάστημα ο παίκτης που θαυμάσαμε όταν ήρθε στην χώρα μας, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι απώλεια.

Βέβαια, το ΑΠΟΕΛ επειδή ήξερε τι θα συμβεί, είχε πάρει τα μέτρα του και έφερε στην ομάδα κάποιους νέους παίκτες που παίζουν στα άκρα της επίθεσης.

Αρχικά έγινε η προσθήκη του Κλωναρίδη, ο οποίος βέβαια δεν ήρθε για να αντικαταστήσει τον Τάμαρι, αλλά για να δώσει λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή. Είναι παίκτης που παίζει στα άκρα και μπορεί να καλύψει το κενό του Ιορδανού.

Από ‘κει και πέρα, έγιναν οι προσθήκες του Ντογκαλά, αλλά και του Ατζίλι. Κυρίως, η προσθήκη του Ισραηλίτη είναι αυτή που φαντάζει πιο πιθανή για αντί-Τάμαρι.

Η απόκτηση του θα λέγαμε φωτογράφιζε την αποχώρηση του Ιορδανού, καθώς ήταν γνωστό ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από την στιγμή που δεν ανανέωνε, το ΑΠΟΕΛ ήθελε να τον δώσει τώρα για να πάρει ένα σημαντικό ποσό από την μεταγραφή του. Όχι όσα θα έπαιρνε εάν είχε περισσότερα χρόνια συμβόλαιο. Αλλά, αυτά που πήρε τώρα, είναι πιο σημαντικά από το τίποτα.

Συνεπώς, το κενό του Τάμαρι, προς το παρών θα κληθούν να το καλύψουν αυτοί οι τρεις, ενώ στην ομάδα υπάρχει και ο Εφραίμ, ο οποίος αν είναι καλά μπορεί να δώσει λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση