ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: «Πονάνε» οι τιμωρίες

Από τους εννιά βαθμούς που έχασε στο Τσίρειο, στους εφτά ήταν τιμωρημένος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί ο Απόλλωνας, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα καθώς το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Θα είναι το έκτο συνολικά παιχνίδι που η ομάδα της Λεμεσού θα κληθεί να εκτίσει τιμωρία για τον κόσμο. Θυμίζουμε ότι ξεκίνησε την χρονιά με τους πρώτους δύο εντός έδρας αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας από τα περσινά συμβάντα του τελικού.

Πρώτα με τον Άρη, όπου ήρθε 0-0 και ακολούθως με την ΑΕΚ, σε εκείνο το 0-1 που ήταν η τελευταία ήττα του Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο στις 18 Σεπτεμβρίου του 2016.

Μετά, ο Απόλλωνας κλήθηκε να παίξει στις 4 Δεκεμβρίου 2016 με κλειστό το κάτω διάζωμα της Δυτικής στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ούτε και τότε ο Απόλλωνας κατάφερε να κερδίσει, μένοντας στο 1-1 με την «Κυρία».

Ακολούθως, έκλεισε η μισή Δυτική στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΖ, που διεξάχθηκε την 1η Φεβρουαρίου και ο Απόλλωνας είχε κερδίσει με 2-0. Τρεις μέρες αργότερα έπαιξε με την Δόξα με κλειστό το κάτω μέρος της κερκίδας και κατάφερε να κερδίσει με 3-1.

Συνεπώς, θα είναι η έκτη φορά που θα παίξει με τιμωρία ο Απόλλωνας, ενώ θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που θα κλείσει το κάτω διάζωμα της κερκίδας.

Εφτά παιχνίδια με τιμωρία είναι πάρα πολλά σε μία σεζόν και θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι με αυτές τις τιμωρίες το μόνο που κερδίζουν είναι να δημιουργούμε πρόβλημα στην ομάδα τους.

Απλά, να αναφέρουμε ότι ο Απόλλωνας στο Τσίρειο στάδιο μετρά εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Είχε δηλαδή απώλειες εννιά βαθμών, εκ των οποίων οι εφτά είχε τιμωρία του κόσμου. Άρα, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση