ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Για το τρίποντο ελπίδας

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη ο στόχος του τίτλου θα απομακρυνθει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα ο Απόλλωνας (16:00 – PrimeTel) και έχει σαν στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είναι ένας καθοριστικός αγώνας που θα κρίνει πολλά στην μετέπειτα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη ο στόχος του πρωταθλήματος θα απομακρυνθεί. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Απόλλωνα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν ακόμα και «ψυχή» μέσα στο γήπεδο για πάρουν τη νίκη.

Οι δυσκολίες του αγώνα είναι δεδομένες, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα καθώς το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών. Η απουσία του κόσμου ελπίζουν να μην τους επηρεάσει, καθώς είναι δεδομένο ότι ο Απόλλωνας χωρίς τους οπαδούς του χάνει από την δυναμική του.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Μοντέιρο Σεμέδο, αλλά ούτε και τους τραυματίες Μάγκλιτσα, Αγγελή, Γκόμες και Μακρίδη.

Ο Κύπριος τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Υπάρχουν κάποια δεδομένα, αλλά και κάποια ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα στο Τσίρειο στάδιο.

Το δεδομένο είναι ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Χάμπος και θα πάρει την θέση του στον άξονα, πλάι στον Σακέτι και τον Ντα Σίλβα. Τα ερωτηματικά είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και στην επίθεση. Εάν δηλαδή ξεκινήσει ο Σέρτζιο.

Σε αυτό το σενάριο, θα μείνει στον πάγκο ο Σαρδινέρο και ο Πέδρο θα παίξει πιο μπροστά. Εάν μείνει ο Σέρτζιο στον πάγκο, τότε θα πάει μπακ ο Πέδρο και θα δούμε ξανά τον Ισπανό στο αρχικό σχήμα. Στην επίθεση, το ερωτηματικό είναι κατά πόσο προτιμήσει τον Γκιέ αντί του Πιέχ.

Πάντως, ο Αφρικανός έχει προβάδισμα να βρίσκεται στην ενδεκάδα. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα παραμείνουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. Δηλαδή, ο Βάλε στο τέρμα. Βινίσιους και Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας και ο Βασιλείου αριστερά.

Σακέτι και Κυριάκου οι αμυντικοί μέσοι και μπροστά τους ο Ντα Σίλβα. Ο Παπουλής όπως είπαμε θα είναι στο ένα άκρο και στο άλλο ένας εκ των Πέδρο ή Σαρδινέρο. Στην κορυφή της επίθεσης Γκιέ ή Πιέχ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση