ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Απεξάρτηση…

Λύθηκε ένα πρόβλημα αρκετών χρόνων

Μπήκαμε στην τελική ευθεία και τα λόγια είναι πλέον περιττά, καθώς ο Απόλλωνας θέλει τρεις νίκες για να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει άλλο σενάριο που θα του δίνει το πρωτάθλημα.

Οπόταν, το πρώτο μέλημα είναι να κερδίσει την ΑΕΚ αύριο στο Τσίρειο στάδιο, έτσι ώστε να κάνει ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Γιάννης Πετράκης φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του, η οποία μπορεί να έχει μία αλλαγή. Αντί του Φιλιώτη να δούμε τον Μπίσεσβαρ, έτσι ώστε να γίνει πιο επιθετική η ομάδα.

Από την άλλη, για ακόμη ένα παιχνίδι θα μείνει στον πάγκο ο Εστεμπάν Σακέτι, καθώς Ντένιτς και Χάμπος που παίζουν στην μεσαία γραμμή το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικοί και δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα.

Συνεπώς, λύθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια, όπου όταν απουσίαζε ο Σακέτι η ομάδα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην μεσαία γραμμή και δυσκολευόταν να κερδίσει ή έχανε σημαντικούς βαθμούς.

Πλέον, ο Γιάννης Πετράκης βρήκε τον τρόπο η ομάδα να μην εξαρτάται από τον Αργεντινό και κανένα άλλο παίκτη. Διότι είδαμε τον Απόλλωνα κατά καιρούς να παίζει χωρίς κάποιους βασικούς και σημαντικούς παίκτες, αλλά δεν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση