ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
 

Απόλλων: Βάζει ταχύτητα στην επίθεση

Οι κυανόλευκοι θέλουν να προσθέσουν στην επίθεση παίκτες γρήγορους, εκρηκτικούς και διεισδυτικούς, έτσι ώστε η ομάδα να αποκτήσει ξανά την... ταχύτητα που είχε την περσινή περίοδο

Newsroom 24sports

Στον Απόλλωνα έχουν επικεντρωθεί πλέον στον προγραμματισμό και στην στελέχωση της ομάδας για τη νέα περίοδο. Το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, έτσι ώστε οι «κυανόλευκοι» να επιστρέψουν καλύτεροι και πιο γεμάτοι στη νέα περίοδο. Διότι, η πραγματικότητα είναι ότι στοίχησε το γεγονός ότι στα κρίσιμα είχε περιορισμένες επιλογές.

Πλέον, υπάρχει απόφαση για να μεγαλώσει το ρόστερ, ούτως ώστε ο Σωφρόνης Αυγουστή να έχει περισσότερες επιλογές στη νέα περίοδο και η ομάδα να μην επηρεαστεί σε τυχόν επιτυχία στην Ευρώπη, κάτι που θα φέρει περισσότερους αγώνες.

Ήδη, υπάρχει συμφωνία με τους Μπεσάτ, Μολ και Αγκίρε, ενώ επιστρέφουν οι Σπόλιαριτς, Πίττας και Καρώ, που έληξαν οι δανεισμοί τους και με την χρονιά που έκαναν θεωρούνται τρεις νέες μεταγραφές.

Τα δεδομένα των μεταγραφών να αναλύσαμε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, ωστόσο αυτό που θέλουν να κάνουν στον Απόλλωνα είναι να προσθέσουν στην επίθεση παίκτες γρήγορους, εκρηκτικούς και διεισδυτικούς, έτσι ώστε η ομάδα να αποκτήσει ξανά την... ταχύτητα που είχε την περσινή περίοδο.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είναι η προσθήκη του Αγκίρε, που η ταχύτητα του είναι το βασικό του στοιχείο, ενώ και ο Πίττας είναι αρκετά γρήγορος. Επίπλεον, οι επόμενες κινήσεις στην επίθεση θα είναι πάνω σε αυτό το σκεπτικό. Είτε είναι ακραίοι επιθετικοί, είτε θα παίζουν στην κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παραλίες μόνο για λίγους σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

«Πρωταράς: από τους χειρότερους προορισμούς.»
Καστέλλος  |  20:00

ΑΒΑΞ: Εξαγόρασε τρεις θυγατρικές της J&P

«NTROPI STON XRISTO IOANNOU KAI THN OIKOGENIA PARASKEVAIDE.  OI IPALLOILOI TOUS STIN TEN GROUP SERVICES ...»
Giorgos- APLIROTOS APERGOS  |  10:53

Επίθεση Κ.Κληρίδη κατά Δημητριάδη και Γαλανού

«Ο Δημητριαδης που κανει αυτες τις μονομερεις ενεργειες που σε πολλες περιπτωσεις μας ζημιωνουν σαν κρατος ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  08:56

Επίθεση Κ.Κληρίδη κατά Δημητριάδη και Γαλανού

«Ο Δημητριαδης που κανει αυτες τις μονομερεις ενεργειες που σε πολλες περιπτωσεις μας ζημιωνουν σαν κρατος ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  08:56

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X