ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:28
 

Απόλλων: Βουκομάνοβιτς, όπως… Σωφρόνης!

Με βάση αυτά που μας είπε ο Χουχούμης, η φιλοσοφία του Σέρβου δεν διαφέρει από αυτήν του Αυγουστή

Στο παιχνίδι με την Πάφο ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Απόλλωνα και το ερώτημα είναι το πλάνο που θα επιλέξει και οι επιλογές που θα κάνει για την πρώτη του ενδεκάδα.

Θέλει ανάπτυξη από την άμυνα, να ανεβαίνουν τα μπακ και το κύριο σχήμα που επιλέγει είναι το 4-3-3, με τις παραλλαγές του. Επίσης, ζητά πίεση, σχεδόν απ’ όλη την ομάδα.

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς να δούμε να περνά την δική του φιλοσοφία στην ομάδα και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να συμβεί κάτι τέτοιο. Όμως, με αυτά που μας ανέφερε ο Χουχούμης, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, φαίνεται η φιλοσοφία του να μην διαφέρει από αυτή του προκάτοχου του, Σωφρόνη Αυγουστή.

Θέλει ανάπτυξη από την άμυνα, να ανεβαίνουν τα μπακ και το κύριο σχήμα που επιλέγει είναι το 4-3-3, με τις παραλλαγές του. Επίσης, ζητά πίεση, σχεδόν απ’ όλη την ομάδα. Βασικά στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του ο Απόλλωνας στην εποχή του Σωφρόνη.

Πέραν από τον Χουχούμη, έχουμε και τις δηλώσεις του Βουκομάνοβιτς στην κάμερα του Απόλλωνα, όπου το ξεκαθάρισε ότι θα βασιστεί στην τακτική από το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο, καθώς είναι δύσκολο να προβεί τώρα σε αλλαγές.

«Εμείς οι προπονητές θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις παρούσες συνθήκες να εξελιχθούμε με την ομάδα, να βελτιώσουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα να δούμε πως θα βελτιώνεται η ομάδα μέρα με την μέρα και να ψάξουμε τον τρόπο να φέρουμε τα αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.

Συνεπώς, δεν αναμένουμε συνταρακτικές αλλαγές από τον Σέρβο τεχνικό, σε πρώτο στάδιο. Στα αγωνιστικά, επέστρεψαν οι διεθνείς στις προπονήσεις, εκτός από τους Εσνούε και Καρ που επιστρέφουν σήμερα στην Κύπρο.

Ο Φακούντο Περέιρα είναι καλύτερα και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Εκτός από τον αγώνα με την Πάφο θα είναι ο ανέτοιμος Ρομπέρζ και ο τραυματίας Ψύχας.

Σχόλια αναγνωστών

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X