ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:22
 

Απόλλων: Έπιασαν δουλειά για το καλοκαίρι

Θέλουν να έρθουν γρήγορα οι νέοι παίκτες και να ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας

Newsroom 24sports

Έχουν αναφέρει πολλές φορές στον Απόλλωνα ότι ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ και ότι κάποια πράγματα γίνονται κατά την διάρκεια της σεζόν. Εξου και οι ανανεώσεις συμβολαίων μέσα στην σεζόν και η παρακολούθηση κάποιων παικτων.

Η σεζόν όμως πλησιάζει προς το τέλος της και είναι λογικό να αρχίσει πιο εντατικά ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο, διότι υπάρχει παραδοχή απ’ όλους ότι έγιναν λάθη το περασμένο καλοκαίρι στην στελέχωση της ομάδας.

Αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ότι από τους ξένους που βρίσκονται αυτή την στιγμή στον Απόλλωνα, μόνο ο Αντρέ Σκέμπρι δεν έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν συμβόλαιο, αλλά σε κάποιους υπάρχει ένας ειδικός όρος αποδέσμευσης, εάν πάρουν ένα συγκεκριμένο ποσό. Άρα, θα μπορούν πιο εύκολα να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Το λέμε αυτό, διότι θα γίνουν μεγάλες και ριζικές αλλαγές στον Απόλλωνα και στόχος είναι η ανανέωση και να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Επιπλέον, ο στόχος που τέθηκε είναι να συμπληρωθεί γρήγορα το ρόστερ και οι νέοι παίκτες να έρθουν γρήγορα και να κάνουν προετοιμασία με την ομάδα.

Δεν θα δούμε δηλαδή το περσινο σκηνικό, όπου έρχονταν παίκτες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και των Ευρωπαϊκών αγώνων. Διότι θεωρούν ότι αυτό το γεγονός ήταν κάτι που στοίχησε στην ομάδα.

Όπως αναφέραμε επίσης, ότι η περισσότερη ενίσχυση θα γίνει στην μεσόεπιθετική γραμμή, καθώς εκεί ο Απόλλωνας έχασε από την ποιότητα του, σε σχέση με την περσινή ομάδα και κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Απόλλωνας το καλοκαίρι να προχωρήσει σε 7-8 νέες προσθήκες στο ρόστερ. Ο αριθμός αυτός ενδεχωμένως να αλλάξει, γιατί μέσα στο καλοκαίρι πολλά πράγματα μπορούν να διαφοροποιηθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Δύο ακόμη σημαντικές εκδόσεις στην πλατφόρμα Read

«Kala re leventes mou giati den mas lete kai pou na tin vroume tin vivliothiki!!»
PS  |  21:07

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:46

H «Κ» αποκαλύπτει την πρόταση του ΟΚΥπΥ που απέρριψε η ΠΑΣΥΚΙ

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:44

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X