ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Απόλλων: Ο Πέτρος δεν έπαιζε μπάλα…

Εγκληματικό να τα ρίξεις όλα σε ένα

Newsroom 24sports

Πάνε μέρες να τα πούμε. Περισσότερο από μία εβδομάδα. Μπορεί ο Οκτώβριος να μην είναι μήνας διακοπών και ξεκούρασης, αλλά η χαλάρωση είναι ωφέλιμη οποιαδήποτε στιγμή.

Λίγες μέρες λείψαμε και έχουμε αλλαγές στον Απόλλωνα. Ο Πέτρος Κονναφής υπέβαλε την παραίτηση του από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και δεν θα πηγαίνει καθημερινά στο Κολόσσι, όπως συνέβαινε τους τελευταίους μήνες.

Δεν γίνομαι μάντης κακών, αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολή. Και πρέπει να υπάρξει συσπείρωση, τώρα που είναι αρχή, πριν το ποτάμι αρχίζει να σε παρασέρνει

Μία εξέλιξη που χαροποίησε αρκετό κόσμο της ομάδας, καθώς τον θεωρεί απόλυτο υπεύθυνο για την κακή πορεία του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα. Σίγουρα έχει ευθύνες, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που ευθύνεται για την εικόνα της ομάδας.
Και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας, μόνο επειδή έφυγε ο Κονναφής από το πόστο που είχε τους τελευταίους μήνες στο Κολόσσι.

Ο Κονναφής έχει τις ευθύνες του στην στελέχωση της ομάδας, αλλά και για κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν στον Απόλλωνα και εκ των υστέρων ήταν λανθασμένες.

Ωστόσο, δεν είναι αυτός που παίζει μπάλα. Και μπορεί να υπάρχουν κάποια κενά, αλλά δεν δικαιολογούν αυτή την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Άρα, ευθύνες έχουν οι ποδοσφαιριστές και μάλιστα μεγάλες.

Αυτοί και μόνο μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και να βγάλουν τον Απόλλωνα από το αδιέξοδο. Διότι, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και χρειάζονται σωστοί χειρισμοί, για να μην έρθουν χειρότερα.

Ναι, καλά διαβάζεται. Μπορεί να υπάρξουν και χειρότερα, διότι είδα πολλά έργα στον Απόλλωνα και όλα μπορώ να τα περιμένω. Δεν γίνομαι μάντης κακών, αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολή. Και πρέπει να υπάρξει συσπείρωση, τώρα που είναι αρχή, πριν το ποτάμι αρχίζει να σε παρασέρνει.

Συνεπώς, το παιχνίδι στο Παραλίμνι είναι πολύ σημαντικό, από κάθε άποψη. Σαν τελικός που λέμε, χωρίς καμία υπερβολή. Η ομάδα θέλει μία νίκη, για να αλλάξει το κλίμα, η ψυχολογία και να πάρει τα πάνω της. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα ανατραπεί στο σκηνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X