ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Περί συμβολαίων ο λόγος

Τα δεδομένα με τους πέντε παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους

Newsroom 24sports

Η κατάσταση που περνούμε όλοι μας είναι πρωτόγνωρη και δύσκολη. Η πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής, αλλά και την καθημερινότητα μας. Ωστόσο, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τα δεδομένα, μέχρι να περάσει όλο αυτό το κακό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται σε… καραντίνα, αλλά όπως τονίζουν οι αρμόδιοι εξετάζουν κάποια πράγματα για το μέλλον.

Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια πέντε ποδοσφαιριστών. Φώτη Παπουλή, Ζοάο Πέδρο, Γιώργου Βασιλείου, Αντριάν Σαρδινέρο και Φακούντο Περέιρα

Σίγουρα, τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, ανά το παγκόσμιο, καθώς η κρίση θα κτυπήσει και το ποδόσφαιρο.

Στο κομμάτι του προγραμματισμού έχουν συζητηθεί πολλά πράγματα, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν μπορεί να υλοποιηθεί τίποτα λόγω της κατάστασης.

Έχουν στα υπόψη τους αρκετούς παίκτες, αλλά περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν αργότερα όταν και εφόσον θα διαφοροποιηθεί το παζάρι.

Στο θέμα των συμβολαίων που λήγουν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και απλά οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν όταν και εφόσον τελειώσει η καραντίνα.

Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια πέντε ποδοσφαιριστών. Φώτη Παπουλή, Ζοάο Πέδρο, Γιώργου Βασιλείου, Αντριάν Σαρδινέρο και Φακούντο Περέιρα.

Το θέμα με τον Ελλαδίτη είναι καθαρά στον ίδιο και αν αποφάσιζε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που θέλει να συνεχίσει να παίζει, ο Απόλλωνας τον θέλει, ο ίδιος θέλει, άρα δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.

Για τον Ελλαδίτη υπάρχει και η σημαντική λεπτομέρεια, ότι του χρόνου δεν θα παίρνει θέση στον α’ κατάλογο, καθώς είναι κάτοχος Κυπριακού διαβατηρίου.

Με τον Πέδρο υπάρχει αλληλοεκτίμηση, γιατί είναι ένας παίκτης που πρόσφερε πολλά και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα. Ο ίδιος τόνισε πολλές φορές ότι θέλει να μείνει, ο Απόλλωνας θέλει, άρα το θέμα θα πάρει τον δρόμο του, όπως είχε αποφασιστεί πριν την πανδημία και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στην ομάδα.

Με τον Γιώργο Βασιλείου ισχύει σε γενικές γραμμές, όπως με τον Φώτη. Τον Ιούνη θα γίνει 36 και η προσφορά του στην ομάδα είναι τεράστια και το θέμα δεν το βλέπεις μόνο λογιστικά, αλλά και συναισθηματικά.

Για τον Αντριάν Σαρδινέρο υπάρχουν θετικές ενδείξεις για παραμονή, από την στιγμή που θα πάρει Κυπριακό διαβατήριο και δεν θα πιάνει θέση ξένου στον α’ κατάλογο.

Για τον Φακούντο Περέιρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έχει μεγάλο συμβόλαιο και δεν πρόσφερε, όσα αμείβεται και θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X